Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Oakley

Oakley
Noin Oakley
Voit ostaa kaikki Oakley- suosikkisi Snowinnissa . Jim Jannard perusti Oakleyn vuonna 1975. Oakley on huippuluokan aurinkolasi- ja vaatetusalan yritys, jolla on historian innovatiivinen muotoilu, mukavia tuotteita ja sitoutuminen urheilijoihin ja extreme-lajeihin. Lisäksi Oakley on ollut maailman johtava aurinkolasiteknologian valmistaja, joka on luonut markkinoiden ikonisimpia, turvallisimpia ja tyylikkäimpiä aurinkolaseja. Tästä tuotemerkistä on tullut teknisten materiaalien ja intensiivisen urheilun johtaja.
Suurin osa teknisistä malleista, muodista, varusteista jne. Oakley ´s kehitettiin urheilijoiden panoksella ja laajalla kenttätestauksella, myös äärimmäisissä olosuhteissa. Oakley toi markkinoille MSK3-lasit, joissa oli innovatiivinen muotoilu, joka estää lasien huurtumisen. Oakleyn menestyksen salaisuus on intohimo yhdistää tiede JA taide luodakseen täydellisen yhdistelmän tyyliä ja suorituskykyä. Oakley on onnistunut yhdistämään toiminnon ja muodon luomaan taideteoksia, jotka todella toimivat. Oakley on ainutlaatuinen innovatiivisen suorituskyvyn ja huippuluokan muotoilunsa ansiosta.

Paras varuste- ja urheiluvälinemerkki hiihtäjille

Oakley -brändi suunnittelee, valmistaa ja jakelee korkealaatuisia, pitkäikäisiä hiihtolaseja, jalkineita, kelloja ja varusteita. Ammattihiihtäjät luottavat Oakley -brändiin. Oakley Company myy myös aurinkolaseja ja kasvosuojaimia käytettäviksi hiihtokypärien kanssa, aurinkolasitarvikkeita, varustekasseja ja erilaisia hiihtokenkiä. Oakley tarjoaa tuotteitaan ympäri maailmaa. Monet ihmiset käyttävät Oakleyä yksinkertaisesti siksi, että ne tarjoavat 100 % UV-suojan. Nämä aurinkolasit eivät vain suojaa silmiäsi haitallisilta säteiltä, vaan ne ovat myös eri tyylejä, jotka ovat sekä mukavia että muodikkaita. Lisäksi, pyrkimällä väsymättä vastaamaan maailman huippu-urheilijoiden äärimmäisiin vaatimuksiin ja nostamalla fysiikan taiteen tasolle, Oakley on luonut silmälasit, jotka toimivat parhaiten kaikille.

Oakleylla on kaikki sinulle

Yritys suunnittelee, kehittää ja valmistaa urheilusuoritusvälineitä ja elämäntapatarvikkeita, mukaan lukien aurinkolasit, suojalasit, urheiluvisiirit, silmälasit, lumilauta-/hiihtolasit, kellot, vaatteet, kengät, reput, optiset kehykset ja muut optisten kehysten tarvikkeet . Jos etsit monikäyttöisiä päivittäisiä aurinkolaseja, Oakley tarjoaa sinulle Prizm Daily -linssin . Daily on ihanteellinen ja paras jokapäiväiseen käyttöön, ajamiseen tai juoksemiseen. Tämä monipuolinen linssi tarjoaa enemmän kontrastia, kirkkaampia värejä ja tarjoaa hyvästä syystä UV-suojan. Oakleyn istuvuus, mukavuus ja optinen suorituskyky ovat muita merkkejä parempia. Tule hankkimaan suosikki Oakley-varusteesi ja -lasisi Snowinnista.