up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Hiihtokengät

Murtomaahiihto

()

SÄÄSTÄ RAHAA KOKOAMALLA PAKETTISI

load

Mitkä ovat parhaat murtomaahiihtokengät?

Pohjoismaiset laskettelukengät

Pohjoismaiset hiihtokengät ovat kevytrakenteiset, parhaiten lasketteluun sopivat ja jalkaystävällisestä materiaalista valmistettuja. Näissä saappaissa on hiilellä infusoitu päällinen ja sileän tekstuurin ranneke, pohjoismaisissa hiihtokengissä on touring vuori, jossa on sileä pehmuste, joka yhdistää lämpömuovautuvan vaahdon erityiseen lämpöön. Nämä saappaat ovat luotettavia tavallisia lasketteluretkikengät, joilla on erinomainen kantapään sisäkoukkunsa ja upean hiihtokyvyn ansiosta.

Salomon pohjoismaiset laskettelukengät

Salomon Nordic Ski Boots tarjoaa off piste tulkinnan ja osan rentoutumista. Tämä ainutlaatuisesti luotu saappaat sopivat täydellisesti tavallisiin saappaisiin. Sileästä kankaasta valmistettu Salomon Nordic Ski Bootsin kestävä kuori ja ranneke on tehty tukevaan lasketteluun, kaksoiskiristys ja suuren kapasiteetin puitteet säätelevät turvallisuuttasi ja joustava eteenpäin nojaa olet jokaisen mutkan päällä. . Nämä saappaat antavat sinulle mukavuutta ja lämpöä.

Rossignol pohjoismaiset laskettelukengät

Rossignol Nordic Ski Boots on tutkimushybridisuunnittelu ja sulautuu siihen ominaisuuksiin, kuten ulkoiseen kävelytilaan. Uudet Rossignol Nordic Ski Boots tarjoavat kattavan hiihtoasteen samalla kun ne sopivat takamaahiihtoon ja sääreen puristamiseen. Sen vuoraus on yhdistetty korkeampaan tilavuuteen ja antaa kuoren hiihtää turvallisesti. Voit ostaa parhaat backcountry hiihtokengät Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Lange .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje