up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Erilaisten hiihtomuotojen ymmärtäminen

Puolan hiihtotarvikkeet

Suksisauvojen varusteet sisältävät monia hyödyllisiä esineitä, jotka auttavat laskettelussa. Jotkut näistä lisävarusteista sisältävät korit, kärjet ja kumikärjesuojat jne. Voit ostaa sauvoja suksitarvikkeita Rossignolilta, Headilta, Leki Alpinolta, Swixiltä.

Koreja
Kori on kiekkomainen esine sauvan pohjassa vain kärjen takana ja sen tarkoitus on estää suksisauvan putoaminen liian syvälle lumeen.

Vinkkejä laskettelusauvojen
Suksisauvan kärki on se osa, joka kiinnittyy lumeen. Kärjet ovat vahvoja ja riittävän pieniä, jotta ne uistelevat lumessa vaivattomasti, olematta kuitenkaan niin voimakkaita, etteivät ne ole vaarallisia.

Kumikärjen suojaus
Kumikärjen suojaus pidentää kärkien käyttöikää ja suojaa sarjaa, kun sauvat ovat laukussasi. Ne soveltuvat myös käytettäväksi näkyvissä paikoissa vähentämään vaikutusta maahan.

Puovan suksien varaosat

Sauvojen suksien varaosat sisältävät kahvat, hihnat ja varret jne. Voit ostaa sauvojen suksien varaosia Rossignol , Head , Leki Alpino , Swix .

Kahvat
Kädensija on se osa hiihtosauvasta, jota kannat ja joka on yleensä valmistettu pehmeästä joustavasta muovista. Eri merkkisillä sauvoilla on erilaiset pitomuodot.

Hihnat
Hihna liikkuu kätesi ja ranteesi ympäri, kun kannat sauvaa. Hihna mahdollistaa tangon ajamisen kovemmin ilman, että sinun tarvitsee tarttua sauvaan yhtä lujasti, ja se estää myös tangon putoamisen maahan.

Akselit
Varsi on tangon keskipituus ja se on yleensä valmistettu joko alumiinista tai synteettisistä materiaaleista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje