up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Suksisiteet

Murtomaahiihto

()

SÄÄSTÄÄ RAHAA KONFIGUROIMALLA PAKKAUKSESI

Kuinka valita hiihtosisiteet?

Murtomaasuksien siteitä ostettaessa on myös useita suksen kestävyyteen ja suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä, kuten materiaalitiheys, DIN alue, jäykkyys, vetolujuus, metalliosat ja kääntöpisteiden muotoilu. Siksi sinun tulee tarkistaa kaikki nämä näkökohdat, jos haluat saada täydellisen siteen saappaihisi. Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino tarjoavat parhaan valikoiman hiihtositeita.

Yleisimmät tekijät, jotka auttavat sinua ostamaan oikean parin murtomaahiihtositeitä, ovat seuraavat;

• Suksien vyötärön leveys
• Jarrujen koko
• Hiihtokykysi ja taitosi
• Korkeus ja saappaan pohjan pituus
• Paino

Murtomaahiihtoon valitessasi suksisiteitä kannattaa kiinnittää huomiota myös niiden rakenteeseen ja kestävyyteen. Korkeammat DIN suksien siteet on suunniteltu erityisesti edistyneille ja ammattimaisille hiihtäjille. Nämä siteet on valmistettu vahvemmista materiaaleista, jotta ne sopivat voimalle, kestävyydelle ja nopeudelle jyrkemmissä ja teknisemmissä maastoissa. Jotkut parhaista suksisiteistä ovat Salomon Nordic Ski Bindings, Atomic Nordic Ski Bindings ja Rossignol Nordic Ski Bindings.
Kun sukset irtoavat, jos jarrut ovat liian kapeat, ne eivät irtoa suksien reunoista eivätkä välttämättä toimi kunnolla. Toisaalta, jos jarrut ovat liian leveät, ne vetäytyvät useammin hiihtäessäsi varsinkin jyrkässä maastossa. Siksi on suositeltavaa valita jarrun leveys suksien leveyden mukaan, mutta enintään 15 mm leveämpi.

clouse menu Sulje