Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tarvikkeet ja varaosat

()

Lajittele

Vinkkejä siteiden käyttöön ja huoltoon

• Paras vinkki on tarkistaa siteet aina, kun aiot lähteä hiihtämään. Varmista, että puuttuvia osia, löystyneitä tai ulkonevia ruuveja tai kuluneita tai vaurioituneita kitkanestolaitteita ei ole. Aloita puhdistamalla hiihtositeet puhtaalla vedellä pölyn, lian ja lumen poistamiseksi.
• Seuraavaksi, ennen kuin aloitat siteiden puhdistamisen, puhdista saappaat ja siteet jään, lumen ja lian poistamiseksi. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit ja Head ovat suosituimpia merkkejä, jotka tarjoavat hiihtositeiden varaosia kaikenlaisiin hiihtotyyliin ja aktiviteetteihin.
• Jokaisen kauden lopussa on hyvä alentaa siteiden vapautusasetuksia, jotta sidejouset saavat levätä. Vaikka useimmat nykyaikaiset ja edistykselliset suksisiteet on suunniteltu toimimaan täydellisesti koko kauden ajan ilman, että asetuksia perutaan, voit vapauttaa siteiden asetukset pidentääksesi niiden käyttöikää. Vaikka jotkut merkkivalmistajat suosittelevat, että pidät koskettamatta niiden siteiden asetuksia. On kuitenkin järkevää löysätä jousia, jos haluat lisätä niiden kestävyyttä ja suorituskykyä. Paras vinkki on kirjata eri asetusarvot muistiin, jotta voit palauttaa ne ilman ongelmia.
• Suksien kiinnitysjarrut ovat yksi tärkeimmistä osista, jotka vaativat asianmukaista hoitoa ja huoltoa. Huonosti huolletut jarrut voivat vahingoittaa hiihtäjiä ja muita ajajia liukuessaan mäkeä alas. Varmista siis, että jarrut toimivat ja toimivat ilman tunkeutumista.

top