up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pomoca Iho Race Roll 59 Mm

plus
Pomoca

Pomoca Iho Race Roll 59 Mm

Tuotekuvaus Pomoca Iho Race Roll 59 Mm

Skins rullina, saatavana pituuksissa joko 21 tai 42 metriä.

Jos pidät Pomoca Iho Race Roll 59 Mm:sta, tutustu myös muihin Pomoca:n hiihtotuotteisiin Ski osastollamme ja Pohjat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia snowinn:ssa, omassa hiihto verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Pomoca Iho Race Roll 59 Mm

Väri
Pinkki
Cut
Leikkaamaton
Composition type
Mohair
Kiinnitysjärjestelmä
Ilman
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vuorihiihto

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Pomoca Iho Race Roll 59 Mm

P0moca-turkki

-

Huippuluokan hyvä hinta

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up