up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Ski

Pohjat - Suositeltava Käyttötarkoitus: Vuorihiihto

()
load

Mitkä ovat parhaat skinit hiihtoon?

Fischerin nahka

Fischer Skin pari on aina yksinkertaisin ja kestävin valinta suksille. Fischer Skin on jo leikattu suksien pituuden ja leveyden mukaan, joten sinun ei tarvitse kestää ylimääräisiä ponnisteluja hankkiaksesi ne valmiiksi hiihtoretkiä varten. Fischer Skin toimii hyvin lähes kaikilla suksilla.

Tech Skin Atomic brändiltä

Atomicin Tech Skin on pitkään ollut yksi parhaista lumilautaskinien luettelossa. Tämä on yksi mukautuvimpia, se on kiinnitetty keskeiseen alustaan. Ne tarttuvat hyvin ja kestävät monta vuodenaikaa. Atomic Tech Skinissä on ystävällisen mittasuhteen mukaista liimaa, se tarttuu sukseen kunnolla, mutta ei ole niin tahmea, ettei nahoja voisi kuvitellakaan kuorivan sivuun.

Black Diamond nahka

Black Diamond Skin on erittäin pehmeä ja tehokas suksinahka, jossa on merkittävä liima, joka tarttuu suksiin kunnolla, mutta ei houkuttele pölyä ja männynkärkiä niin paljon kuin muut suksinahat. Black Diamond Skin on kevyempi ja kestävämpi, joten se on loistava vaihtoehto kaikille, jotka pitävät tärkeänä pätevyyttä.

K2 Iho

K2 Skin on yksi parhaista suksinahoista, koska se liukuu erittäin mukavasti, näillä on mukava peittää paljon maata nopeasti. Tämä totesi, että sinun on suoritettava K2 Skinin hieman asianmukaisempi hoito.

Voit ostaa parhaat suksiskinat Atomicilta, Rossignolilta, Black Diamondilta, Fischeriltä ja BCA:lta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje