up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Ski

Vuorihiihto

()

SÄÄSTÄÄ RAHAA KONFIGUROIMALLA PAKKAUKSESI

load

Mitkä ovat parhaat matkailusukset?

Atomic Brand Touring Sukset

Atomicin retkisukset ovat erittäin kevyitä ja kestäviä parhaiden retkisuksien listalla. Tämä viittaa siihen, että se säätelee hyvin monenlaisia tilanteita ja on paljon lisäiloa lumisilla kukkuloilla hiihtämiseen. Atomicin Touring sukset tekevät sen käyttämällä Poplar runkosekoitusta, joka säätelee suksien alempaa painoa, jotta se voi liukua syvemmässä lumessa.

Dynafit Touring Sukset

Dynafit Touring Ski on ihanteellinen ratkaisu hiihtoretkiin. Nämä ovat onnistuneet erinomaisesti mukautumaan lyömällä miellyttävän osuuden, kun ne saavuttavat painon, muodon ja mukavuuden. Dynafit Touring Ski sukset osuivat valikoiman keskipisteeseen kaikissa suksityypeissä. Nämä sukset ovat kevyempiä, mutta paljon luotettavampia hiihtoretkien aikana.

Völkl Touring Sukset

Völkl Touring Ski sukset ovat todennäköisesti myydyin hienostunut retkisukset. Nämä sukset ovat yksi parhaista retkisuksista. Völkl Touring Ski sukset sekoittuvat erittäin kevyeen pitoon ja kestävyyteen, ja ne ovat yleisesti tunnettuja hiihtoretkistä. Völkl Touring Sksillä oli merkitystä suksen etureunan viistoinnissa ja peittoalueen pienentämisessä suksen kestävyyden lisäämiseksi.

Salomon Touring Sukset

Salomon Touring Sksissä on kevyt ja pehmeä, käyttäjäystävällinen muoto, jonka kaiken tasoiset hiihtäjät voivat välittää. Salomon Touring sukset on valmistettu kestävästä materiaalista, joka tarjoaa erinomaiset fyysiset vaikutukset minimaalisella massalla. Pidennetty kärkivipu mahdollistaa tämän suksen nousemisen ja liukumisen missä tahansa syvässä lumessa.

Parhaat matkailusukset voit ostaa Salomonilta, Atomicilta, Rossignolilta, Dynafitilta, Black Diamondilta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje