up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lumilaudat

Lumilaudat

Löydä laaja valikoima tuotteita Lumilaudat tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Snowboards

n merkit Snowboards

Tärkeitä lumilautailuvinkkejä aloittelijoille

Tarvikkeet ja varaosat

Kun suuntaat kohti vuoren rinteitä, sinun on säilytettävä joitain perusvarusteita ja varaosia, joita saattaa tarvita myöhemmin. Lumilautailun tai hiihtämisen aikana on yleistä korjata tai vaihtaa mitä tahansa laudan tai kengän osia kivikovien jäisten pintojen vuoksi. Paras vinkki on ottaa mukaan ylimääräisiä sidontahihnoja, solkia, pehmusteita, työkalupakkia, tikkaat, häntäpidikkeet, talutushihnat, ruuvit jne.

Lumilautakypärät

Sinun on käytettävä lumilautailukypärää ennen kuin lähdet rinteeseen. Hiihto ja lumilautailu ovat kaksi vaarallisinta urheilua, jotka aiheuttavat paljon loukkaantumis ja onnettomuusriskiä. Siksi on turvallista käyttää kypärää, joka on erityisesti suunniteltu suojaamaan päätäsi hankausta, putoamista ja iskuja vastaan. Kypärät tarjoavat lisävaimennuksen, mikä tekee niistä luotettavan vaihtoehdon lumilautailuun.

Lumilautanahat

Skinit ovat lumilaudojesi tärkein osa. Lumilautanahat auttavat sinua saavuttamaan paremman pidon ja vakauden erityisesti ajettaessa jäissä maastossa. Aloittelijoille on olennaista, että valitset skinien oikean pituuden ja leveyden. On suositeltavaa, että valitset kuoren ja leikkaat sen laudan koon mukaan.

Lumilaudan siteet

Lumilautasiteet ovat yhtä tärkeitä kuin muutkin varusteet, joita tarvitset nautinnolliseen ajokokemukseen. Sidokset tarjoavat käyttöliittymän saappaiden ja levyjen välille suoran yhteyden muodostamiseksi maksimaalisen hallinnan, tarkkuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi. Sidokset ovat avainkomponentti, joka parantaa kokemustasi rinteissä. Kun valitset lumilautasiteitä, varmista, että ne sopivat saappaasi kokoon ja tarjoavat äärimmäistä joustavuutta ja suorituskykyä.

Lumilautakengät

Lumilautailukengät on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä, lämpöä ja mukavuutta. Jos olet uusi lumilautailun parissa, on viisasta valita oikean kokoiset, muotoiset ja painoiset saappaat, jotka eivät estä suorituskykyäsi. Liian tiukkojen tai liian löystyjen saappaiden ostaminen johtaa kantapään nousuun ja jalkakrampiin. Siksi saappaiden tulee tuntua mukavalta kaikkialta – kantapäästä, jalkapohjasta ja varvaslaatikosta.

Lumilautapöydät

Jos olet uusi lumilautailussa, valitse lyhyempi lauta . Aloittelijoille freestyle tai all mountain lumilaudat ovat mitä sinun pitäisi etsiä. Näillä laudoilla on yleensä keskitetty asenne, joka on ihanteellinen aloittelijoille. Laudassa on oltava pehmeä tai keskipitkä joustavuus, jotta voit loistaa taitosi mukavasti. Salomon, Rossignol, Head, Burton ja K2 Snowboards ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia pöytiä ja niihin liittyviä tarvikkeita.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje