Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Maastohiihto

()

Lajittele

Mitä ovat murtomaasukset?

Salomon pohjoismaiset sukset

Salomon Nordic Ski sukset ovat kestävä ja monikäyttöinen valinta hiihtäjille. Vaikka niitä pidetään yhtenä parhaista murtomaasuksista. Salomon Nordic Sukset ovat uskomattoman kevyitä ja mukautuvat lähes kaikkiin ilmasto olosuhteisiin joustavan puurungon ansiosta. Ne ovat mukavat taittaa kokoon mukautuvan rakenteensa ansiosta. Rakenne on muunneltava kehittyneemmille hiihtäjille ja on edullinen.

Rossignol pohjoismaiset sukset

Rossignol Nordic Ski sukset ovat parhaiden murtomaasuksien listalla. Ne tarjoavat joustavan, hyvin pyöristetyn muotoilun, joka toimii melkein missä tahansa lumessa. Leveän pohjan ansiosta muotoilu hohtaa lieviä raitoja ja kovaa, enimmäkseen tasapainoista häntää, joka sopii parhaiten kehittyneemmille ja taitavemmille hiihtäjille. Rossignol Nordic Skis suksien laaja puupohja mahdollistaa heilahtelun pysäyttämisen, jolloin nosto on silkkisempi ja vakaampi.

Fischer pohjoismaiset sukset

Fischer Nordic Sukset ovat erittäin näkyvästi esillä erityisesti asiantuntijoiden keskuudessa. Tämä on erinomainen valinta asiantuntijoille ja aloittelijoille, jotka haluavat edullisen hinnan ja muunneltavan, helposti pidettävän suunnittelun. Fischer Nordic Ski sukset ovat kevyitä ja riittävän joustavia suksia auttamaan aloittelijoiden siirtymistä kokeneemmiksi hiihtäjiksi. Tämä suksi on erittäin vakaa ja löytyy monissa sävyissä.

Atomicin pohjoismaiset sukset

Atomicin pohjoismaiset sukset ovat yleissuksia murtomaahiihtoon. Järjestely palvelee laajaa hiihtäjäpätevyyden kirjoa aloittelijasta asiantuntijaan. Atomic Nordic Skis suksien ohuin asettelu on kiinnostavin, koska se korostaa kaikkea, mitä tämä sarja osaa. Kevyt muotoilu palvelee asiantuntevasti sekä polulla että sen ulkopuolella ja on erinomainen rentouttavaan kääntymiseen ja komentoon.

Voit ostaa parhaat murtomaasukset Salomonilta, Atomicilta, Rossignolilta, Fischeriltä.

top