up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Ηλεκτρονικά σκι

Ηλεκτρονικά σκι

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ηλεκτρονικά για σκι. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο snowinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Ηλεκτρονικά

Οι μάρκες της Ηλεκτρονικά

Πώς να επιλέξετε ηλεκτρονικές συσκευές για να πάτε στο χιόνι;

Η τεχνολογία του σκι εξελίσσεται συνεχώς και έχουμε δει πολλά gadgets που κάνουν τη συνολική εμπειρία πιο ευχάριστη. Παρακάτω είναι μερικές από τις ηλεκτρονικές συσκευές που πρέπει να έχετε μαζί σας πριν πάτε στο χιόνι.

Φάροι και πομποδέκτες χιονοστιβάδας

Οι φάροι και οι πομποδέκτες της χιονοστιβάδας είναι ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν ραδιοφωνικά σήματα. Όταν επιλέγετε φάρους και πομποδέκτες χιονοστιβάδας, λάβετε υπόψη αυτές τις δυνατότητες, τον αριθμό των κεραιών, την οθόνη προβολής, την εμβέλεια, τις πολλαπλές ταφές, τα ηχητικά σήματα και την αυτόματη επαναφορά στην αποστολή. Ακολουθεί η επιλογή της μπαταρίας. Μπορείτε να επιλέξετε είτε μπαταρίες λιθίου είτε αλκαλικές. Ωστόσο, για τους σκιέρ, οι αλκαλικές μπαταρίες για φάρους χιονοστιβάδας και πομποδέκτες παρέχουν μια αξιόπιστη λύση.

Μπαταρίες και Φορτιστές

Προτού κατευθυνθείτε προς τα βουνά για σνόουμπορντ και σκι, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας εφεδρικούς φορτιστές και μπαταρίες ως το κύριο τροφοδοτικό. Υπάρχουν πολλές επιλογές γενικής φόρτισης που είναι συμβατές με όλα τα ηλεκτρονικά σας που επαναφορτίζονται απευθείας με μια ενσωματωμένη θύρα USB. Αυτές οι μπαταρίες είναι φορτιστές που παρέχουν μια βιώσιμη και οικονομική λύση.

Αισθητήρες

Όσον αφορά την ακρίβεια και την αξιοπιστία, ο αισθητήρας καρδιακών παλμών είναι η καλύτερη επιλογή. Για έναν σκιέρ, είναι ζωτικής σημασίας να παρακολουθεί τον ρυθμό ταχύτητας με τη μέγιστη ακρίβεια και να συνδέει τα δεδομένα στις συνδεδεμένες συσκευές. Πριν κατευθυνθείτε προς το σκι, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αισθητήρων που διατίθενται στην αγορά από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τη λειτουργικότητα, την άνεση και τη δύναμη της ακρίβειας, της συμβατότητας, των συνδέσεων και των δυνατοτήτων αναβάθμισης.

Φανάρια

Ο σκιέρ πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί φακό όταν φεύγει για χιόνι. Υπάρχουν κορυφαίες μάρκες που κατασκευάζουν ισχυρές, αφαιρούμενες και αξιόπιστες μπαταρίες με μαγνητικά συστήματα φόρτισης. Οι προβολείς επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό και τον έλεγχο της φωτεινότητας, ενώ το ίδιο το φως περιστρέφεται απρόσκοπτα και κατευθύνει ένα γρήγορο φανάρι όπου το χρειάζεστε. Οι φακοί των προβολέων είναι η τέλεια επιλογή για τους απαιτητικούς λάτρεις των σπορ.

Ρολόγια

Τα ρολόγια GPS μπορούν να εκτελούν ορισμένες βασικές λειτουργίες, όπως μέτρηση ταχύτητας και απόστασης, εμφάνιση ώρας και ημερομηνίας, αποθήκευση του ιστορικού της προπόνησής σας, αποστολή και μεταφορά των δεδομένων σας σε διαδικτυακή πλατφόρμα, καρδιακός ρυθμός και παρακολούθηση δραστηριότητας. Τα ρολόγια GPS διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως επαναφορτιζόμενη μπαταρία, προσαρμόσιμη οθόνη και φυσικά χαρακτηριστικά πλοήγησης. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ρολόι GPS πριν πάτε στο χιόνι για να επωφεληθείτε από αυτές τις δυνατότητες.

Περισσότερα για τα Ηλεκτρονικά:

Όταν είστε καλά ενημερωμένοι για το ποια ηλεκτρονικά πρέπει να έχετε μαζί σας για το χιόνι, θα πρέπει επιπλέον να κρατάτε και ορισμένα απαραίτητα ανταλλακτικά. Για παράδειγμα, χρειάζεστε καλύμματα και θήκες για τις κάμερες, τις συσκευές GPS και τα smartphone σας. Θα πρέπει επίσης να χρειάζεστε στηρίγματα μεταφοράς για τις συσκευές σας, όπως εξοπλισμό τοποθέτησης κ.λπ. Head , Black Diamond , Mammut , Bca , Smith , Union , Trespass και Arva είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές που προσφέρουν υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά είδη και συναφή αξεσουάρ.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο