up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Συντήρηση σκι

Συντήρηση σκι

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Συντήρηση για σκι. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο snowinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Συντήρηση

Οι μάρκες της Συντήρηση

Πώς να συντηρήσετε τα σκι σας;

Καθαρίστε και προστατέψτε

Τα σκι είναι γενικά σχεδιασμένα να είναι πιο σκληρά και στιβαρά με βάσεις και άκρες διπλού πάχους. Ωστόσο, χρειάζονται τακτική συντήρηση για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Καθώς τα κάνετε σκι σε παγωμένα εδάφη, βράχους, κούτσουρα και λειαντικά εδάφη χιονιού, η βάση και οι άκρες τους συχνά καταστρέφονται, για να διατηρηθούν φρέσκα και καινούργια, πρέπει να τα καθαρίσετε σωστά και να τα προστατέψετε από τα στοιχεία. Η καλύτερη συμβουλή είναι να καθαρίσετε τη βάση με ένα υγρό πανί και ένα καθαριστικό βάσης. Τρίψτε το απαλά σε όλη τη βάση του σκι και αποθηκεύστε τα σε μια σχάρα σκι. Διατηρήστε τα σε όρθια θέση σε σκιερό και στεγνό μέρος με αρκετό αερισμό.

Τα ζεστά σίδερα αποτρίχωσης για σκι

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε με σύνεση το καυτό σίδερο αποτρίχωσης. Υπάρχουν δύο τύποι σίδερων που χρησιμοποιούνται για την αποτρίχωση του σκι, όπως το αναλογικό και το ψηφιακό. Και τα δύο λειτουργούν το ίδιο εάν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε πολύ τη θερμοκρασία καθώς κάθε κερί έχει διαφορετική θερμοκρασία τήξης. Η θερμοκρασία τήξης κάθε κεριού αναγράφεται στη συσκευασία. Παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την αποτρίχωση του σκι.

• Ζεστάνετε το σίδερο.
• Κρατήστε το κερί στη βάση του σίδερου για να το λιώσετε στο σκι ή στο σνόουμπορντ.
• Τοποθετήστε το σίδερο στη βάση του σκι ή του snowboard και απλώστε το κερί σε όλη τη βάση μέχρι να καλύψει την επιφάνεια.

Τα στηρίγματα

Τα σκι είναι σαν το αυτοκίνητό σας, απαιτούν συντήρηση και σωστή φροντίδα για να λειτουργούν ομαλά. Στην αρχή κάθε χιονοδρομικής περιόδου και στο τέλος, τα σκι σας χρειάζονται πλήρες σέρβις. Η συντήρηση του σκι περιλαμβάνει οτιδήποτε, από το ακόνισμα των άκρων μέχρι το τρίψιμο της βάσης με πέτρα, το κερί και τον έλεγχο δεσίματος. Επομένως, πρέπει να έχετε ένα κατάλληλο σύστημα υποστήριξης στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τα σκι και τις σανίδες και να ελέγξετε και να επισκευάσετε με ακρίβεια κάθε μικροσκοπική περιοχή. Για αυτόν τον λόγο, ένα τραπέζι αποτρίχωσης, η λαβή σανίδας, η βάση αποτρίχωσης και τα στηρίγματα τριβής από καουτσούκ δύο πίντων είναι απαραίτητα. Αυτά τα ελαφριά, συμπαγή αλλά ανθεκτικά αναλώσιμα στήριξης θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά ομαλά και εύκολα.

Εργαλεία

Ο σωστός συντονισμός των snowboard και των σκι σας θα σας βοηθήσει να γλιστρήσετε κατά μήκος των χιονισμένων πλαγιών ομαλά και άνετα. Για τη συντήρηση του σκι, χρειάζεστε μερικά βασικά εργαλεία. Οι τρεις κύριες πτυχές του καθαρισμού και της συντήρησης του σκι είναι η επισκευή βάσης, η επεξεργασία ακμών και η αποτρίχωση με κερί. Για κάθε τομέα συντήρησης χρειάζεστε κάποια ειδικά εργαλεία. Για παράδειγμα, η βάση των σκι είναι πιο επιρρεπής σε ζημιές με την πάροδο του χρόνου. Συνήθως κάνοντας σκι πάνω από τα βράχια και τα μονοπάτια του βουνού, για να επιδιορθώσετε τη ζημιά στη βάση, χρειάζεστε εργαλεία που περιλαμβάνουν καθαρές πετσέτες, βασική αλκοόλη. Τα εργαλεία για την επισκευή άκρων περιλαμβάνουν αποθήκες τσίχλας, οινόπνευμα εντριβής, πέτρα διαμαντιών και πετσέτες καθαρισμού. Τέλος, για να κερώσετε τα σκι και τα σνόουμπορντ χρειάζεστε εργαλεία όπως ένα σετ βούρτσες, κερί, πλαστική ξύστρα και πετσέτες.

Κεριά

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα σκι σας είναι να τα κάνετε αποτρίχωση μετά από κάθε σεζόν. Η μέθοδος εφαρμογής του κεριού στα σκι και τη σανίδα είναι αρκετά απλή. Ξεκινήστε τη διαδικασία λιώνοντας το άκρο του κεριού και τρίβοντάς το στη σανίδα. Βεβαιωθείτε ότι το λιωμένο κερί απλώνεται και καλύπτει πλήρως τη βάση και τις άκρες. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η στρώση του κεριού είναι λεπτή και ομοιόμορφη σε ολόκληρη τη βάση. Στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι το κερί να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Τώρα, αφαιρέστε το περιττό κερί χρησιμοποιώντας μια ξύστρα για να κάνετε την επιφάνεια να αισθάνεται ωραία και λεία. Burton , Toko , Swix , Bca και Pomoca είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές ζεστών κεριών για σκι.

clouse menu Κλείσιμο