up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Skischoenen

Accessoires en Reserveonderdelen

()
load

Wat zijn enkele juiste onderdelen voor skischoenen?

Trekkracht voor skischoenen

Dankzij de tractie voor skischoenen kunt u zelfverzekerd en gemakkelijk met uw skischoenen stappen. Hun puntige vorm aan het uiteinde maakt de beweging van de voet beter beheersbaar en hun asymmetrische stijgijzersstrategie maakt trekking op sneeuw veilig. De grip van de skischoenen geeft je volledige grip op het natte en gladde oppervlak en tijdens je skitocht.

Skischoenen voering

De voering van de skischoen is het onderdeel van de skischoen dat de meeste mensen missen, maar is misschien wel het meest essentiële onderdeel van de schoen. Het doel is om de voet in de harde plastic bekleding te houden. De voering van de skischoenen voegt immobiliteit toe en verlicht de hotspots van de skischoenen.

Boots demping gel geheugen

De dempende gel geheugenschoenen zijn meestal gemaakt van lichtgewicht materiaal gemengd met een zachte gellaag om de voeten te bufferen. De laarzen dempende gel memory is een geschikte vervanging voor stijve inlegzolen die pijnlijk zijn om te dragen.

Laarzen zachte tong

De zachte tong van Boots is een ondersteunende, gladde tong die zeer goed presteert bij zowel wandelen als skiën. Terwijl je het in kunt houden voor het opstaan, kan het ook worden losgelaten met het zachte tongsysteem van de laarzen , waardoor je vertrekt zonder nek, meer significante beweging en meer ruimte om te ademen. Je kunt deze tongen kopen bij Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond , Fischer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden