Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Head

Over Head
Head heeft een duidelijke missie om het vertrouwen van de spelers te vergroten, of het nu professionals zijn in hun spel of amateurs die gewoon voor de lol spelen, door producten van uitstekende kwaliteit aan te bieden. Op deze manier kunnen ze het beste presteren door een hoog niveau van vertrouwen te behouden. Dit sportfabrikantbedrijf handhaaft met succes zijn reputatie voor het leveren van producten van de beste kwaliteit. Het heeft een enorm assortiment van bijna elke ski-uitrusting die het meest geschikt en perfect is voor elke skiër.

Vind het grootste skigebied van Head in Snowinn

Head heeft een ruime hoeveelheid ski-uitrusting in verschillende maten, gewichten en ontwerpopties voor iedereen. U kunt Head -producten van de beste kwaliteit vinden op Snowinn. Head geeft harde concurrentie aan andere merken door haar producten continu te vernieuwen tot een geavanceerd niveau. Head ski`s zijn een goede optie voor skiërs vanwege hun experimentele en modern ogende constructie. Head is het eerste merk ooit dat een nieuwe reeks metalen ski`s introduceert. Naast de ski`s zijn Head snowboards stevige kwaliteitsboards. Deze platen zijn ontworpen om consistent te werken voor elk type omgevingsconditie.Deze snowboards kunnen perfect gecombineerd worden met Head snowboardschoenen . De snowboardschoenen zijn goed gemaakt om voldoende comfort te bieden en onnodige schokken aan de enkelspieren te voorkomen. Een ander goed kenmerk van de laarzen is dat ze je de hele dag warm en droog houden tijdens het bewegen in de zware sneeuw. Er is ook een enorme verscheidenheid aan vele soorten skischoenen. Head skischoenen zijn er in een breed scala aan opties; uw geschikte zijn afhankelijk van de binding die bij het skiën wordt gebruikt.
Skihelmen van Head zijn essentieel om hoofdletsel te verminderen. Het belangrijkste doel van deze helmen is het absorberen van de schokverhouding als gevolg van een plotselinge val of botsing tijdens het skiën. Het voorkomt ernstige verwondingen door de atleet een bepaald niveau van bescherming te bieden. Je kunt je ski`s beschermen door ze in de tas te stoppen. Hoofd skitassen kunnen uw ski goed genoeg beschermen tegen deuken en beschadigingen, terwijl ze het gemakkelijker maken om ze gemakkelijk van de ene plaats naar de andere te vervoeren.