Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Holmenkol

Over Holmenkol
"Holmenkol

Holmenkol begon in 1920 toen Franz Klammer, een skiër en chemicus, speciale producten wilde maken voor het onderhoud van ski's. Met een rijke geschiedenis van meer dan een eeuw is Holmenkol uitgegroeid tot een vertrouwde naam met precisie, innovatie en excellentie.
Holmenkol streefde ernaar om ski's beter te laten presteren en langer mee te laten gaan, zodat iedereen meer plezier kon hebben op de pistes. Franz's toewijding om geweldige en innovatieve producten te maken werd de basis voor het blijvende succes van Holmenkol.
Rond de jaren 1930 werkte de reformwax van Holmenkol door de eerste wassen te maken met iets wat hydrocarbon werd genoemd. Deze Holmenkol skiwax was een grote stap voorwaarts omdat het ski's veel beter liet glijden. Holmenkol skiwax is gemaakt van ingrediënten die helpen om soepel te glijden en je ski's onder controle te houden op de sneeuw. Holmenkol skiwax is er voor iedereen en maakt je ski-ervaring beter.
Holmenkol laarzen zijn speciale schoenen voor je voeten tijdens het skiën of snowboarden. Deze laarzen zijn ontworpen om je voeten warm en comfortabel te houden en bieden goede ondersteuning, waardoor je tijd op de sneeuw aangenamer en veiliger wordt. Holmenkol kent de behoeften van skiërs voor hun ski-avonturen; elk product is gemaakt met veel zorg en om te voldoen aan de behoeften van skiërs.
Holmenkol ski-onderhoud betekent dat je goed voor je ski's zorgt, zodat ze goed werken. Dit omvat het gebruik van speciale producten en gereedschappen, zoals wassen en borstels, om je ski's in topconditie te houden. Holmenkol maakt deze producten om skiërs te helpen ervoor te zorgen dat hun uitrusting altijd klaar is voor een geweldige tijd op de pistes.
Holmenkol poederwax, ook bekend als skiwax of snowboardwax, is een type wax dat wordt aangebracht op de onderkant van ski's of snowboards om hun glijvermogen en prestaties op de sneeuw te verbeteren. Holmenkol poederwax is meestal gemaakt van een combinatie van wassen, harsen en additieven, en Holmenkol poederwax is verkrijgbaar in verschillende formules voor verschillende sneeuwcondities.
Holmenkol skiriemen zijn essentiële en eenvoudige onderdelen voor skiërs en snowboarders. Ze zijn meestal gemaakt van duurzaam nylon of polyester en hebben een klittenbandsluiting. Holmenkol skiriemen worden gebruikt om ski's en stokken bij elkaar te houden. Dit kan helpen bij het vervoeren van ski's en stokken van en naar de auto, het opbergen ervan in de garage of skikluisjes, of om ze georganiseerd te houden tijdens het reizen.
Een Holmenkol strijkijzer is een gespecialiseerd gereedschap dat wordt gebruikt om wax aan te brengen op ski's. Het heeft een dikke, platte bodemplaat die op een nauwkeurige temperatuur wordt verwarmd, zodat de wax gelijkmatig smelt en zich hecht aan de basis van de ski's of het snowboard. Holmenkol strijkijzers worden gebruikt door zowel professionele als recreatieve skiërs en snowboarders om hun prestaties op de sneeuw te verbeteren.
Holmenkol vloeibare wax is een type ski- of snowboardwax dat in vloeibare vorm komt in plaats van de traditionele vaste vorm. Het wordt meestal aangebracht met behulp van een speciale applicatorpad of doek, en het is gemakkelijker en sneller aan te brengen dan vaste wax. Vloeibare wax zou ook duurzamer en langduriger zijn dan vaste wax.
Holmenkol is een bedrijf dat producten maakt voor wintersporten zoals skiën en snowboarden. Ze bestaan al lange tijd en staan altijd bovenaan als het gaat om het maken van nieuwe en betere producten. Ze geven om het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat hun producten goed zijn voor het milieu. Holmenkol is een vertrouwd merk dat geliefd is bij skiërs en snowboarders van alle niveaus. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om wintersport nog beter te maken.