Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kinderkleding

Kinderkleding skiën

Vind een breed scala aan Kinderkleding-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kinderkleding

Merken in Kinderkleding

Wat te dragen Skiën en snowboarden?

Basislagen

De basislagen zijn de bedekking van kleding die dichter bij uw huid zit, en werken voornamelijk als een dubbele huid die warmte of kou kan vasthouden. Basislagen zorgen voor een laag warmte om je ontspannen en comfortabel te houden tijdens het skiën en snowboarden. Je kunt ze kopen bij Atomic , Rossignol , Volcom , Head , Burton , Columbia , CMP .

Fleeces

Fleeces zijn geweldig en ze hebben zoveel voordelen. Het kan worden gebruikt om jassen, hoeden en sjaals, joggingbroeken te maken en er zijn zoveel prachtige creaties die je kunt maken. Fleeces zijn zacht, licht en gemakkelijk te wassen. Fleecekleding wordt gebruikt om je warm te houden tijdens het skiën en snowboarden.

Jassen

De jassen zijn de kleding voor het bovenlichaam, die zich meestal onder de heupen uitstrekken. Jassen hebben meestal mouwen en zijn aan de voorkant of soms aan de zijkant gehaakt. Jassen worden voornamelijk gebruikt bij koud weer om je lichaam te beschermen tegen ijzige wind.

Broek

Broeken zijn een kledingstuk dat tegenwoordig erg beroemd is. Broeken beschermen het lichaam van de taille tot de enkelbotten. Broek apart om beide benen gewikkeld. Broeken worden gebruikt voor zowel alledaagse als ceremoniële gelegenheden en worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Vandaag evolueerde het naar een stijlstuk en is het aanwezig in elke garderobe.

Trainingspakken

Trainingspakken werden eerder ontwikkeld voor gebruik tijdens toeren of sporten, voornamelijk voor experts om te gebruiken tijdens het skiën en snowboarden om ze warm en ontspannen te houden. Je kunt trainingspakken kopen van Atomic, Rossignol, Volcom, Head, Burton, Columbia, CMP.

Sweatshirts en hoodies

Sweatshirts en hoodies zijn kleding die in de winter wordt gebruikt om het lichaam comfortabel te houden. Een sweatshirt is een dun overhemd zonder kraag en gemaakt van verfijnd katoen of een katoenmix. Een hoodie is een sweatshirt met een pet die ook een zak kan bevatten of volledig kan worden geritst. Sweatshirts en hoodies worden ook gebruikt voor skiën en snowboarden.

Vesten

Skiën en snowboarden met vesten kan je loopsituatie verbeteren. Het kan u ook helpen uw activiteit te vergroten. Een subtiele studie van skiërs meldde een topsnelheid van 2,5 procent na het gebruik van vesten voor skiën en snowboarden. Vesten helpen door je lichaam te stimuleren om meer kracht uit te oefenen tijdens het skiën en snowboarden.

Meer over skikleding voor kinderen:

Nekbeenkappen: Halsbeenkappen houden de nek warm.
Gezichtsmaskers: Gezichtsmaskers worden gebruikt om u te beschermen tegen vervuiling.
Handschoenen: Handschoenen houden je hand warm bij koud weer.
Headwear: Headwear bevat hoeden en petten om je hoofd warm te houden.
Sokken: Sokken zijn het artikel van schoeisel en houden je voeten lekker warm. T shirt: Een T shirt is een soort stoffen overhemd dat wordt genoemd vanwege de T achtige vorming van het lichaam en de mouwen.