up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Skibindingen

Accessoires en reserveonderdelen

()
load

Tips voor gebruik en onderhoud van bindingen

• De beste tip is om elke keer dat u van plan bent te gaan skiën uw bindingen te controleren. Zorg ervoor dat er geen ontbrekende onderdelen, losse of uitstekende schroeven en versleten of beschadigde antifrictie inrichtingen zijn. Begin met het opruimen van je accessoires voor skibindingen met schoon water om stof, vuil en sneeuw te verwijderen.
• Voordat u begint met het reinigen van de bindingen, dient u vervolgens de boots en bindingen schoon te maken om ijs, sneeuw en vuil te verwijderen. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit en Head zijn de meest populaire merken die reserveonderdelen voor skibindingen aanbieden voor alle soorten skistijlen en activiteiten.
• Aan het einde van elk seizoen is het goed om de release instellingen op bindingen te verlagen om de bindingsveren rust te geven. Hoewel de meeste moderne en geavanceerde skibindingen zijn ontworpen om seizoen na seizoen perfect te presteren zonder af te wijken van instellingen, kun je de instellingen van bindingen loslaten om hun levensduur te verlengen. Hoewel sommige merkfabrikanten aanbevelen om de instellingen van hun bindingen niet aan te raken. Het is echter logisch om de veren losser te maken als u hun duurzaamheid en prestaties wilt vergroten. De beste tip is om de verschillende instelwaarden te noteren, zodat je ze probleemloos terug kunt zetten.
• De skibindingsremmen zijn een van de belangrijkste onderdelen die de juiste zorg en onderhoud nodig hebben. Slecht onderhouden remmen kunnen zowel de skiërs als andere rijders schaden wanneer ze van de heuvel afglijden. Zorg er dus voor dat de remmen functioneel zijn en ongestoord werken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden