up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Petzl

HELMEN

HELMEN

Belay-apparaten

Belay-apparaten

Harnassen

Harnassen

Krijtzakken

Krijtzakken

IJs saxofoons

IJs saxofoons

Verlichting

Verlichting

Categorieën

Electronica

Heren Kleding

Ski-Uitrusting

Verlichting

Alles( Petzl )

Petzl

Petzl, een naam die synoniem staat voor innovatie en expertises bij buitenuitrusting, is een drijvende kracht geweest om avonturiers en professionals te helpen nieuwe hoogten veilig te bereiken. Opgericht in 1975 door de fanatieke grotonderzoeker en verkenner Fernand Petzl, begon het merk zijn reis met de uitvinding van de eerste handsfree verlichting voor ondergrondse exploraties. Deze doorbraak markeerde het begin van een merk dat zich toelegt op het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is bij avontuurlijke sporten. Petzl's toewijding aan uitmuntendheid, veiligheid en kwaliteit heeft het tot een wereldleider gemaakt in skiapparatuur, bergbeklimapparatuur, helmen, ijsbijlen, hoofdlampen en klimspikes.
Het Petzl-merk, beschikbaar bij Snowinn, heeft de manier waarop avonturiers en professionals omgaan met buitenuitdagingen herdefinieerd. Met een rijke geschiedenis van innovatie en een uitgebreid assortiment aan skiapparatuur, bergbeklimapparatuur, helmen, ijsbijlen, hoofdlampen en klimspikes blijft Petzl individuen in staat stellen om met vertrouwen en ijver de meest veeleisende landschappen te verkennen.

Hoogtes verkennen met Petzl

Petzl's incursie in skiapparatuur is niets minder dan revolutionair. Gebouwd op een fundament van technische expertise en de behoeften van skiërs, biedt Petzl ski-uitrusting uitzonderlijke prestaties op de pistes. Het Petzl skiapparatuur assortiment is geschikt voor skiërs op alle niveaus, waardoor een naadloze combinatie van veiligheid en avontuur wordt gecreëerd. Voor degenen die de opwinding zoeken om de achterlanden te verkennen, staat Petzl ski-bergbeklimapparatuur als een standvastige metgezel. Petzl's assortiment ski-touwbinders, klimspikes en tuigjes zijn nauwkeurig ontworpen om de unieke eisen van off-piste avonturen aan te kunnen.
Veiligheid staat centraal bij Petzl's skihoeden. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen bieden deze helmen skiërs essentiële bescherming zonder in te leveren op comfort. Of je nu de pistes afdaalt of ongerepte poedersneeuw verkent, Petzl skihoeden zijn ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. Wanneer de bergen bedekt zijn met ijs en sneeuw, worden Petzl ijsbijlen essentiële hulpmiddelen voor alpinisten en klimmers. Gemaakt met precisie en duurzaamheid in gedachte, bieden deze ijsbijlen uitzonderlijke grip, balans en prestaties, waardoor klimmers vertrouwen hebben bij het beklimmen van bevroren toppen.
Petzl's pionierende erfgoed in verlichtingstechnologie komt naar voren in zijn assortiment hoofdlampen. Van compacte modellen die perfect zijn voor trailrunning tot krachtige opties die zijn afgestemd op grotonderzoek of skiën in het donker, Petzl-hoofdlampen verlichten de weg vooruit, waardoor er zelfs bij de meest uitdagende omstandigheden een duidelijk zicht is. Ontworpen voor optimale tractie op gladde oppervlakken, zijn Petzl-klimspikes een getuige van het merk's toewijding aan het produceren van hoogwaardige bergbeklimuitrusting. Deze klimspikes bieden een betrouwbare grip op sneeuw en ijs, waardoor de veiligheid tijdens veeleisende alpine ondernemingen wordt vergroot.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden