up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Ski´s

Langlaufen

()

BESPAAR GELD DOOR UW BUNDEL TE CONFIGUREREN

load

Wat zijn langlaufski´s?

Salomon Nordic Ski´s

De Salomon Nordic Ski ´s is een duurzame keuze voor alle doeleinden voor skiërs. Hoewel ze worden beschouwd als een van de beste langlaufski´s. De Salomon Nordic Ski ´s zijn ongelooflijk licht in gewicht en aanpasbaar in bijna alle klimaatsituaties vanwege hun flexibele houtlichaam. Ze zijn comfortabel opvouwbaar vanwege hun aanpasbare structuur. De structuur is aanpasbaar voor meer ontwikkelde skiërs en is betaalbaar.

Rossignol Nordic Ski´s

De Rossignol Nordic Ski ´s staan op de lijst van beste langlaufski´s. Ze bieden een elastisch, goed afgerond ontwerp dat dienst doet in bijna elke soort sneeuw. Met een brede onderkant, gloat het ontwerp milde strepen en een stevige, meestal uitgebalanceerde staart die het meest geschikt is voor meer ontwikkelde en bekwame skiërs. De uitgebreide houten basis van Rossignol Nordic Ski ´s maakt het mogelijk om oscillatie te stoppen voor een zijdezachte, stabielere lift.

Fischer Nordic Ski´s

De Fischer Nordic Ski ´s zijn zeer prominent, vooral onder experts. Dit is een uitstekende keuze voor experts en beginners, met voorkeuren voor een betaalbare prijs en een aanpasbaar, gemakkelijk vast te houden ontwerp. De Fischer Nordic Ski ´s zijn licht van gewicht en flexibel genoeg om beginners te helpen bij de overgang naar meer ervaren skiërs. Deze ski is zeer stabiel en in vele tinten te vinden.

Nordic Ski´s van Atomic

De Nordic Ski´s van Atomic zijn universele ski´s voor langlaufen. Het arrangement dient voor een uitgebreid spectrum aan skikwalificaties, van beginner tot expert. De dunste lay out van Atomic Nordic Ski ´s is het meest boeiend omdat het alles benadrukt waar deze reeks bekwaam in is. Het lichte ontwerp dient zowel op als naast het parcours vakkundig en is uitstekend geschikt voor ontspannen bochten en commando´s.

De beste langlaufski´s koop je bij Salomon, Atomic, Rossignol, Fischer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden