up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Snowboards

Accessoires en Reserveonderdelen

()
load

Wat zijn de essentiële accessoires voor snowboards?

Snowboardaccessoires zijn de componenten die je rijervaring verbeteren. Er zijn veel componenten en accessoires die je nodig hebt om je boots op het board te binden, zoals enkel en teenriemen, pads, bindingen. Bovendien een stevige snowboardtas, een comfortabele helm, knie en elleboogbeschermers en tuningkit om je board in een goede conditie te houden. Volcom, Burton, Jones, Flow en Nidecker zijn de meest gerenommeerde merken die snowboards en essentiële accessoires ontwerpen en aanbieden.

Burton Stomp Pad is het essentiële accessoire dat blessures helpt voorkomen. Stuitbeenblessures zijn de meest voorkomende blessures die optreden als je op berghellingen traint. Er zijn verschillende soorten snowboardpads voor knieën, ellebogen, polsbeschermers en impactshorts die je moet kopen.
Het hebben van het juiste type boot to binding pasvorm is erg belangrijk voor snowboardliefhebbers. Zorg ervoor dat je de juiste Burton OTT teenriem en enkelgesp kiest die goed past en je voeten op het board ondersteunt. Gespen zijn supergemakkelijk en snel in gebruik.
De riemen moeten de ratel bereiken zodat je boots goed op het board passen. Als de bandladder niet past, moet u de banden aan beide kanten verstellen.

clouse menu Afronden