Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Alpint

()

Sorter etter

Hva er noen av de beste alpinstøvlene?

Alpine skistøvler

Alpine skistøvler er laget for å gi tilstrekkelig styring og utførelse for alpint. De har en sammenspent ryggrad på baksiden av støvelen, så ski og fotturer vil ikke være utfordrende, da det naturligvis setter deg i skimodus. De alpine skistøvlene fungerer med enhver DIN binding. Alpine skistøvler gir stabilitet og enkel skikjøring selv i utfordrende spor.

Salomon alpine skistøvler

Salomon alpine skistøvler kommer med en samling tilpassede egenskaper. Konseptet bak disse støvlene er å få en førsteklasses, innelåst følelse rundt ankelen, foret og dekselet med en litt fleksibel forfot. Salomon alpine skistøvler oppnår dette med den nyeste 3Force liner, som bruker en modifiserbar svart pinne for å forsegle i rommet nær ankelen.

Hode alpine skistøvler

Head Alpine Ski Boots er oppringt for omfattende enkelhet. Formatet er etterspurt av middels og avanserte skiløpere som undersøker etter en behagelig frisk out the box tilpasning, som ønsker en ekstra bekvemmelighet og plass som en preferanse. Foret og varmekontroller dekselet til Head Alpine Ski Boots kan hjelpe til med å styre passformen, og den ekstra milde før og mer beroligende flexen vil effektivt justere et bredt utvalg av skikjørere.

Atomic alpine skistøvler

De alpine skistøvlene fra Atomic har høykvalitets sålestabilitet og et stivt, kompatibelt skall. Skallet tilpasser alle justeringene du har begynt å ønske deg fra en high end korkstøvel, og dens 3D fôr av alpine skistøvler fra Atomic bruker Liquid Fit, en gel lignende substans som infiltreres inn i fôret for å fylle mellomrom mellom ankelen og hæl. Du kan kjøpe de beste skiskoene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer .

top