up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Barneklær ski

Barneklær ski

Finn et bredt utvalg av Barneklær-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barneklær

Merkevarer av Barneklær

Hva skal man ha på seg på ski og snowboard?

Grunnlag

Baselagene er dekket av klær som er nærmere huden din, og fungerer hovedsakelig som dobbel hud som kan holde på varme eller kulde. Baselagene gir et lag med varme for å holde deg avslappet og komfortabel under ski og snowboard. Du kan kjøpe dem fra Atomic , Rossignol , Volcom , Head , Burton , Columbia , CMP .

Fleeces

Fleeces er fantastiske og de har så mange fordeler. Den kan brukes til å lage jakker, luer og skjerf, joggebukser, og det er så mange herlige kreasjoner du kan lage. Fleece er myk, lett og lett å vaske. Fleece klær brukes for å holde deg varm under ski og snowboard.

Jakker

Jakkene er klærne for overkroppen, som vanligvis strekker seg under hoftene. Jakker har vanligvis ermer og hektes foran eller noen ganger på siden. Jakker brukes hovedsakelig i kaldt vær for å beskytte kroppen mot iskald vind.

Bukser

Bukser er et klesplagg som er veldig kjent i dag. Bukser skjermer kroppen fra midjen til ankelbenene. Bukser viklet rundt begge bena separat. Bukser brukes til både hverdags og seremonielle anledninger og brukes av både menn og kvinner. I dag utviklet det seg til et stilstykke og er til stede i enhver garderobe.

Treningsdresser

Treningsdrakter ble tidligere utviklet for bruk i turer eller trening, hovedsakelig for eksperter å bruke under ski og snowboard for å holde dem varme og avslappede. Du kan kjøpe treningsdresser fra Atomic, Rossignol, Volcom, Head, Burton, Columbia, CMP.

Gensere og hettegensere

Gensere og hettegensere er antrekk som brukes om vinteren for å holde kroppen komfortabel. En sweatshirt er en tynn skjorte uten krage og laget av raffinert bomull eller bomullsblandingsstoff. En hettegenser er en genser med caps som også kan inneholde en lomme eller være helt med glidelås. Gensere og hettegensere brukes også til ski og snowboard.

Vester

Ski og snowboard med vester kan forbedre løpesituasjonen din. Det kan også hjelpe deg å øke aktiviteten. En subtil studie av skiløpere rapporterte en fremgang på 2,5 prosent etter å ha brukt vester for ski og snowboard. Vester hjelper ved å booste kroppen din til å utøve mer kraft gjennom ski og snowboard.

Mer om skiklær for barn:

Nakkegamasjer: Nakkegamasjer holder nakken varm.
Ansiktsmasker: Ansiktsmasker brukes for å beskytte deg mot forurensning.
Hansker: Hansker holder hånden varm i kaldt vær.
Hodeplagg: Hodeplagg inneholder hatter og capser for å holde hodet varmt.
Sokker: Sokker er fottøyet og holder føttene dine koselige. T skjorte: En T skjorte er en type tøyskjorte som er navngitt på grunn av den T lignende formasjonen av kroppen og ermene.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk