up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bca Polakker Scepter Kull

Bca Polakker Scepter Kull

Bca Polakker Scepter Kull

Bca Polakker Scepter Kull

Bca Polakker Scepter Kull

plus
Bca

Bca Polakker Scepter Kull

Produktbeskrivelse Bca Polakker Scepter Kull

BCA Scepter Carbon Aluminium Poles er vår letteste touring pole design. Backcountry Access Scraper Grip er designet for å være sikre og komfortable mens du holder skiene dine snøfrie. Subtly på grepet finner du verktøyhaken som gir en effektiv innbinding og støveljustering mens du er på utflukten en liten, men veldig funksjonell detalj. Karbon nedre + 7075 øvre aksel i aluminium med et sprayet på grep teksturbelegg gir det letteste oppkvikkende grepet mulig. Dette hindrer deg i å dra ekstra vekt oppover fjellet og sparer beina for det som betyr mest.


Spesifikasjoner:

Aksel: Karbon nedre, 7075 aluminium øvre
Vekt: 303 g (enpolet)
Grep: BCA skrapegrep med løsbar stropp
Stropp: Justerbar vevd
Handlekurv: BCA multifunksjon
Tips: Karbid


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett ski butikk. Kjøp Bca Polakker Scepter Kull med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende ski produkter i Staver kategorien som kan supplere din bestilling, snowinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Bca Polakker Scepter Kull

Farge
Svart
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Stolpetype
Teleskop
Anbefalt Bruk
Alpint
Skigåing

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up