up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bca Varsel Tracker T3

Bca Varsel Tracker T3

plus
Bca

Bca Varsel Tracker T3

Produktbeskrivelse Bca Varsel Tracker T3

Tracker3 ™ har Tracker kjent brukervennlighet og øyeblikkelig sanntidsvisning. Fyret er designet for å være "lommevennlig", og T3 er valget av guider, fjellklatrere og den vektbevisste mengden. Denne mottakeren bruker signalundertrykkelse (SS) og storbilde (BP) -modus for ikke noe tull flere offer som søker. Bevegelsesregistrering går automatisk tilbake til sendemodus. Oppgraderbar ytelse for programvare og elektronikk for Tracker3-flåtestyring. Alle mottakere inkluderer sele og batterier.


Spesifikasjoner:

Størrelse: 1SZ
Dimensjoner: 4,6 x 2,8 x 0,9 tommer / 11,6 x 7,1 x 2,4 cm
Frekvens: 457 kHz
Maks rekkevidde: 55 meter
Søkebåndbredde: 50 meter
Batterier: tre AAA alkaliske
Batterilevetid: minimum 1 time i søkemodus etter 200 timer i sendemodus (ca. 250 timer kun i sending eller 50 timer i serch)
Enhetsvekt med batterier: 7,6 oz. / 215 gram
Selevekt: 4,2 oz / 120 gram
Opprinnelse: Monteres og testes i USA
Patent og lisens: US patent nr. 6,167,249 og 6,484,021 B1. Sertifisert for å være i samsvar med alle gjeldende nordamerikanske og europeiske normer.Er du interessert i Bca Varsel Tracker T3? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos snowinn. Her kan du finne all informasjon om Bca Varsel Tracker T3. er en av de beste ski merkene som designer eksklusive Beskyttelse artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Bca Varsel Tracker T3

Farge
Svart
Produkttype
Snøskredsbjelker

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bca tracker 3

-

Snowinns pris på BCA Tracker 3 var mye lavere enn andre leverandører. Jeg kjøpte 2 av dem 16. desember og de ankom 1/3 til Boise Idaho. De fikk det sendt ut neste morgen, og med tanke på at det var fra Spania til USA i løpet av ferien, følte jeg at frakten var ganske rask. Trackere var nye og i ny stand. Jeg vil kjøpe fra Snowinn igjen.

Bca tracker3

-

Liten og lett, gjør jobben godt. God batterilevetid

Flott

-

Bra pris, flott produkt. Leveres som komplett pakke med sele

Bca tracker 3

-

Wow !! bare en uke å levere til Australia er dette utrolig! Sist var det 6 uker. Tracker 3 er en av de beste trackerne på markedet. Super liten til å passe i min spesialdesignede trackerlomme i Patagonia-smekkebuksene mine. Takk for et så fantastisk produkt til den beste prisen, bedre enn noen andre

Anmeldelse

-

Bra saker!

Tracker 3

-

Har ikke brukt enheten ennå, men denne versjonen er ganske mindre enn den siste som er fin. Frakt tok omtrent en måned (et par uker senere enn det ble annonsert), selv om dette ikke er noe problem for meg da jeg hadde den gamle trackeren 2 til å bruke mens jeg ventet. I tillegg, for prisen var jeg glad for å vente! Ved ankomst var den eksterne pakken litt skadet, men alt inni var fint og beskyttet, så ingen skader på produktet. Generelt fornøyd med kjøpet og vil bruke Snowinn igjen. Jubel!

Bca tracker

-

Solid produkt med fantastisk batterilevetid og et kompakt design for hjemlandet. Frakt var virkelig langsomt til Canada, så vær forsiktig og forleng leveringstid med 50% av maksimal slutt

Personlig import som virkelig ankom

-

Utmerket pris Levert til Japan i solid emballasje uten skader!

Fantastisk tracker

-

Perfekt tracker

Mint tracker

-

Fantastisk produkt

Bca tracker 3

-

God pris og levering!

Flott produkt

-

Et populært produkt, du kan se hvorfor!

Bca tracker3

-

Rask frakt, bra pris

Godt element

-

Jeg kom i en uke fra bestillingen min. Det er veldig bra!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up