up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Beskyttelse ski

Beskyttelse ski

Finn et bredt utvalg av Beskyttelse-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Beskyttelse

Merkevarer av Beskyttelse

Hvilken beskyttelse trenger jeg når jeg står på ski?

Tilbehør

Beskyttelsestilbehøret for turski inkluderer hjelm, førstehjelpsskrin, verktøykasse, vannflaske, solkrem, kompass osv. Hjelmen brukes til å beskytte hodet mot kulde om vinteren og skadene hvis du faller. Førstehjelpsutstyret brukes til å håndtere vanlige ting som kutt, riper eller hodepine. Verktøykassen har en tang, en kutter, begge typer skrutrekkere og sakser for å fikse bindingene. En vannflaskeflaske er et vannreservoar under turen. Solkrem er obligatorisk for store høyder for å unngå værpåvirkning på huden. Kompasset brukes til å fortelle deg retningen på turen. Dette tilbehøret er veldig viktig under skiturer.

Skredsikkerhet

Gjenstander som skredtransceivere, spader, skredkollisjonsputer og sonder er inkludert i skredsikkerheten fordi disse beskyttelsene kan hjelpe deg med å holde deg trygg på skiturer. Skredsendere brukes når en person er skjult og skal raskt kunne sette inn en nettundersøkelse i operasjonen. Spadene er et annet viktig utstyr som skal oppbevares i vesken, som kan brukes til å lete opp alle som er skjult i et snøskred. Skredkollisjonsputene brukes når noen blir fanget i et snøskred, han må aktivere oppblåsingen av en ballong som gir ham en betydelig utvidet mulighet til å oppholde seg på eller rundt utsiden av raset. Bca Stealth 270 sonden er også en av skredsikkerhetselementene. Det er en lang, tilpasningsdyktig pinne som kan brukes i et snøskred for å oppdage noen skjult under snøen.

Kroppsbeskyttelse

Spesiell kroppsbeskyttelse er nødvendig under skiturer, for barn og voksne, spesielt de som kan prøve stunts de ikke nødvendigvis er dyktige i. Hodet, ryggraden, knærne og albuene er svake for skader. Kroppsbeskyttelsen inkluderer en ryggbeskytter, kne og albuebeskyttere, håndleddsbeskyttere, støtshorts osv. Ryggbeskytteren brukes til å beskytte ryggraden din i tilfelle en kollisjon. Kne og albueputene er kraftige syntetiske belegg som gir sikkerhet mot trestubber og steiner. Håndleddsbeskytteren er et viktig element for skiløpere for å holde håndleddet beskyttet under skiturer. Slagshortsen er justerbare fyllinger, som absorberer effekten av ethvert fall. Du kan kjøpe kroppsbeskyttelse fra Salomon , Atomic , Rossignol , Burton , POC .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk