up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

SPAR PENGER VED Å KONFIGURERE PAKKEN DIN

load

Hvordan velge turbindinger?

Skibindinger er utstyret som holder støvelen din på plass over skiene og hjelper deg å slippe dem trygt når du faller. Noen skiturbindinger samsvarer med stegjern som gir deg den ekstra støtten og grepet du trenger for å gå på ski i steinhardt isete terreng. Touring bindinger er allsidige og hver type binding kommer med sine egne spesifikasjoner. Det er lurt å velge de bindingene som passer til dine behov og stil.

Ulike typer turbindinger

Siden det er mange måter å gå på ski og dermed er det en spesifikk binding for hver type. Som for eksempel; Når du er ute etter forestillingen og i racing bør du velge Dynafit Ski Touring Bindings som er designet med ultralett konstruksjon. Dette er de letteste skibindingene du kan velge. Ønsker du å klatre raskere med mindre innsats, er disse bindingene et godt valg.
Når du er frikjører og elsker å nyte den aggressive stilen på ski, bør du velge bindinger som gir optimalt grep og sikkerhet. Salomon Ski Touring bindinger er sikrere enn løpsbindinger. De er lette og har et frigjøringssystem på hælområdet. For vanlig turné er disse bindingene ideelle.
Men når du er en som vil ha det beste fra begge verdener, vil det ultimate valget være lett, men sterk nok Marker Ski Touring Bindings for touring. Du kan kjøpe turbindinger fra merker som Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit og Head .

clouse menu Lukk