up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Burton

Burton

Allt ( Burton )

Om Burton

Grunnlagt i 1977 av Jake Burton Carpenter, har Burton etablert seg som et banebrytende og ikonisk merke innen snowboarding og skikjøring. Med et dyp forpliktelse til innovasjon, kvalitet og design, har Burton kontinuerlig dyttet grensene for vintersportsutstyr. Det som startet som en liten operasjon i en Vermont-låve, har utviklet seg til et globalt anerkjent navn som står synonymt med avansert snøutstyr og mote. Enten man kuttes ned på løypene eller nyter après-ski-scenen, kan man stole på Burton skiklær for å levere både funksjonalitet og mote. Med fokus på detaljer som glidelåser, ventilasjon og justerbare funksjoner, tilbyr Burton skiklær enestående komfort og beskyttelse i utfordrende værforhold. Håndlaget for å tåle de tøffeste alpine forholdene, tilbyr Burton et bredt utvalg av passformer og isolasjonsnivåer.

Pionering innen snowboard og skiutstyr siden 1977

Burton skijakker kombinerer teknisk ekspertise med stilig design, slik at skiløpere på alle nivåer kan yte sitt beste, samtidig som de ser bra ut. Disse jakkene har avanserte vanntette og pustende materialer, isolerte foret og et bredt utvalg av praktiske lommer for oppbevaring. Burton men´s ski jakke kolleksjonen utstråler en perfekt blanding av robust holdbarhet og moderne stil. Fra slanke, minimalistiske design til dristige mønstre, tilpasser Burton sine menns skijakker både erfarne skiløpere og stilbevisste eventyrere. Designet med fokus på både ytelse og elegance, tilbyr Burton women´s ski jakker et bredt utvalg av alternativer. Disse jakkene er tilpasset for å passe den kvinnelige formen komfortabelt, samtidig som de tilbyr de samme avanserte funksjonene som deres mannlige motparter.
Burton skibukse er utviklet for å holde skiløpere varme, tørre og komfortable i kaldt og snøfylt vær. Med vanntette og vindtette materialer, forsterkede sømmer og justerbare liv, er disse buksene en essensiell del av enhver skiløpers garderobe. Burton-hansker er designet for å beskytte hendene mot elementene, samtidig som de opprettholder bevegeligheten. Konstruert med avanserte materialer, ergonomiske design og berøringsskjermkompatibilitet, sikrer disse hanskene at skiløpere kan håndtere utstyr og enheter uten å fjerne hanskene sine.
Spesialdesignet for å forbedre komfort og ytelse, tilbyr Burton ski sokker egenskaper som fukttransport, polstring og støtte. Disse sokkene er designet for å forhindre blærer, regulere temperaturen og sikre en god passform i skibootsen. Burton´s ski sokker er tilgjengelige i forskjellige tykkelser for å tilpasse seg forskjellige skipreferanser og forhold. Burton ski bagger er utformet for å transportere ski og annet utstyr trygt og bekvemt. Med polstrede rom, slitesterke materialer og ergonomiske håndtak, tilbyr disse bagene beskyttelse under transport og lagring. Burton ski bibs gir et ekstra isolasjons- og beskyttelseslag for skiløpere. Disse skibukse tilbyr dekning fra livet og ned og er utstyrt med justerbare stropper, generøse lommer og vanntette materialer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk