up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Cairn Hjelm Astral

plus
Cairn

Cairn Hjelm Astral

Produktbeskrivelse Cairn Hjelm Astral

Egenskaper:

Ultralett
Fast ventilasjon med de nye Thermo Flow termiske reguleringskanalene
V Pass på øreputer
Justerhjul
Integrert polstring med myk fleece, avtakbar og vaskbar


Spesifikasjoner:

Sammensetning:
Vekt: 380g


Hvis du er ute etter Cairn Hjelm Astral er du heldig. I vår ski butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst snowinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Hjelmer produkter. snowinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Snowboard for ulike typer aktiviteter. Vår Snowboard er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Cairn Hjelm Astral

Farge
Oransje
Hjelm Type
Uten Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Cairn Hjelm Astral

God hjelm

-

God hjelm. Det ser solid ut. Ganske behagelig. På grunn av prisen er den et godt valg for de av oss som begynner på ski.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up