up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Cairn Hjelm Darwin Junior

plus
Cairn

Cairn Hjelm Darwin Junior

Produktbeskrivelse Cairn Hjelm Darwin Junior

Henvisningen til parkhjelm for de unge syklistene.


Funksjoner:

Fast ventilasjon
V Fit
Justeringshjul
Integrert polstring med myk fleece
Avtakbar og vaskbar
Trendy design


Spesifikasjoner:

Vekt: 450g


Teknologi:

V Fit Design:
Cairn øreputer med V Fit Design tilbyr overlegen komfort til klassiske øreputene. V-formet på sin indre side, de omgir øret uten å komprimere det, for komfort som varer hele dagen.
Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen ski utstyr, oppdag snowinn. Som Cairn autorisert forhandler har alle våre ski produkter full produsentgaranti av Cairn. Velg en av våre Hjelmer kategorier og oppdag utvalget av Hjelmer produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Cairn Hjelm Darwin Junior

Farge
Grå
Hjelm Type
Uten Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up