up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Dameklær ski

Dameklær ski

Finn et bredt utvalg av Dameklær-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Dameklær

Merkevarer av Dameklær

Hva du skal ha på ski for kvinner

Grunnlag

Den primære regelen når du bruker klærne fra ski eller snowboard er å bære et underlag. Et basislag er et lag ved siden av huden som er laget for å brukes under klærne dine. Baselagene er formet som en vest, lange underbukser og tights som omslutter hele kroppen din.

Fleeces

Når du har pakket inn kroppen med fleece, kan du bruke hvilken som helst standard skjorte og bukser. Du bør velge en lett fleecetopp i garn som gir ekstra varme i bakken.

Hansker og hodeplagg

Når du står på ski eller snowboard, anbefales det at du foretrekker å bruke vannavstøtende, tykke og beskyttede hansker. Skiløpere må redde hendene fra å bli forkjølet. Skihodeplagg er en av de viktigste delene av ski, fordi det hjelper til med å dekke hodet mot iskaldt vær.

Jakker

Når du leder mot topper som er helt dekket av snø, må du være riktig pakket inn. De vanntette jakkene er perfekte for ski, da de ikke bare holder deg tørr, men også gir den høyeste isolasjonen som kreves for å holde deg varm. Du kan kjøpe skijakker fra Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Head.

Bukser

Skibukser er også viktige klesartikler som du trenger for ski og snowboard. Skibuksene er laget av vannavvisende, isolert og tett stoff for å gi den varmen du trenger. De har også poser og andre egenskaper.

Drakter

Du må være rask når du treffer bakkene. I dagens dager kan vi oppdage et enormt spekter av moderne, lette drakter som ikke forsinker treningen samtidig som de leverer den beste implementeringen og brukervennligheten.

Gensere

Gensere er plagg som brukes på ski for å holde kroppen avslappet. En sweatshirt er en spinkel skjorte uten krage og er laget av delikat bomull eller bomullsintegrert materiale.

T skjorter

For alle årstider er t skjorter det mest passende og komfortable klesalternativet. Alt du trenger er å eie bukser av god kvalitet og et sett med støvler som passer til t skjortene dine under skikjøringen.

Strømpebukser

Tightsene er fleksible og har en tynn passform over lårene, bena og hoftene. De ser ut som et andre hudlag på kroppen din.

Mer om dameklær:

Tilbehør, kjoler, skjorter, skjørt, vester og sokker er andre klesplagg du kan bruke mens du står på ski. Ansiktsmasker og nakkegamasjer er også grunnleggende klesartikler som brukes i skiturer. Head og Atomic er de beste merkene som presenterer et enormt utvalg av dameklær.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk