Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Damesko

Damesko ski

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Hvordan velge afterski og snøstøvler for kvinner?

Tilbehør

Tilbehøret til snøstøvler for kvinner er veldig viktig under din skitur. Dette tilbehøret inkluderer innleggssåler, isgrep, støveltørkere osv. Innersålen brukes til å holde føttene avslappet og gi varme under kaldt vær og iskald vind. Isgrep er det ytre festet til en støvel som gir ekstra trekkraft og grep på snøen og hjelper deg å gå lett uten fare for å skli. Støvletørker brukes til å tørke støvelen etter å ha blitt våt av å gå i snø eller regn.

Afterski sko

After ski damestøvler er fottøy som brukes etter skitrening, og de er foret innvendig for å holde varmen. Avanserte afterski støvler for damer har stiv bunn og lenker til skien ved både fingre og hæl ved hjelp av en sterk binding. De er også vanntette. Skistøvler er tilgjengelige i forskjellige nyanser og størrelser. Du kan kjøpe disse støvlene fra Salomon , Columbia , CMP , Kimberfeel , Kamik .

Uformelle skisko

Uformelle snøstøvler for kvinner er en type støvler, vanligvis vannavstøtende eller vanntette. De uformelle støvlene for snø, i nesten alle tilfeller, har en hevet kant som hindrer snø fra å komme inn i støvelen, og en stiv base for å holde fukt ute. Disse uformelle støvlene brukes i fuktige, glatte, duskregnende og isete situasjoner. Disse støvlene brukes også av folk til å enkelt gå på snødekte eller fuktige steder. De er godt isolerte, samtidig som de er vanntette.

Tøfler

Tøfler for bruk i snø eller kaldt vær er laget av varmt og slitesterkt materiale som holder føttene dine koselige innendørs når klimaet er veldig kaldt. Disse tøflene er lette i vekt som er praktiske å ha på seg og brukes vanligvis i hjemmet. De gir komfort og beskyttelse for føttene når du vandrer i huset om vinteren eller i kaldt vær. De er laget med et glatt og slitesterkt tekstil og holder føttene dine avslappede og varme under iskalde værforhold. De er tilgjengelige i et bredt spekter av nyanser og oppsett.