up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dynafit Indvendig Støvle Hoji Free

plus
Dynafit

Dynafit Indvendig Støvle Hoji Free

Produktbeskrivelse Dynafit Indvendig Støvle Hoji Free

Komfort og ytelse for nedstigningsorienterte turentusiaster. Komfort og perfekt passform for den beste utforkjøringen: Den termoformbare Hoji Free-foringen er førstevalget for krevende Free-turister. Denne støvelen ble utviklet for Hoji Free-turstøvlene av Sidas, spesialisten på fotseng, fot- og støveltilpasning. Den kan individualiseres ideelt for hver fotform og støtter deg dermed på utfordrende utforkjøringer, bratte couloirs eller pudderhøyt bryst som en komfortabel, lett og likevel stabil partner. Foten din sitter perfekt, presist og sikkert for maksimal kraftoverføring til skien. Foringene er kompatible med DYNAFIT Hoji Free 130 og Hoji Free 110. Hoji Free Liner – klar for kraftige nedstigninger.


Spesifikasjoner:

- Vekt: 280 gKjøp nå din Dynafit Indvendig Støvle Hoji Free for bare 123.99 $. Laget av Dynafit Indvendig Støvle Hoji Free er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos snowinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt ski produkter. Se hele vårt utvalg av Tilbehør og reservedeler i vår Staver avdeling.

Spesifikasjoner Dynafit Indvendig Støvle Hoji Free

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up