up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dynafit Powder Basket

plus
Dynafit

Dynafit Powder Basket

Produktbeskrivelse Dynafit Powder Basket

Pulverkurv for Speed Vario-turneringsstangen. Siden justeringer ikke bare er avhengig av type innbinding og oppstart, men også vesentlig av typen skiløper, skal disse bare utføres av en autorisert fagperson som kan teste justeringer ved hjelp av et passende måleapparat. Montering og justeringer utført av uautorisert personell risikerer brukeren og kan føre til opphør av garantien. Endringer i justeringer som ble anbefalt av autorisert personell kan føre til fare for personskader. Unngå uautoriserte endringer for å opprettholde sikkerhetsfunksjonene i skibindingen. Eventuelle nødvendige endringer skal bare utføres av autoriserte spesialforhandlere. En feil justering, endring eller reparasjon kan øke risikoen for personskader.

Egenskaper:

Justerbarhet på skråningen

Ingen snøakkumulering


Oppdag alle Staver produkter som du kan finne hos snowinn som Dynafit Powder Basket. Kjøp nå Dynafit Powder Basket og spar mye penger på Tilbehør og reservedeler produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Dynafit vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Dynafit Powder Basket og andre sporter i vår ski butikk? Takket være snowinn kan du nå se et enormt utvalg av Staver artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Dynafit Powder Basket

Farge
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up