up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Forstå de forskjellige typer ski

Staver ski tilbehør

Tilbehøret til stavski inkluderer mange nyttige gjenstander som hjelper på ski. Noe av dette tilbehøret inkluderer kurver, tips og gummituppbeskyttelse osv. Du kan kjøpe staverskitilbehør fra Rossignol, Head, Leki Alpino, Swix.

Kurver
Kurven er den skivelignende tingen ved bunnen av en stav bare utenfor spissen og er der for å kontrollere at skistaven faller for langt ned i snøen.

Skistavtips
Spissen av en skistav er delen som fester seg til snøen. Spissene er sterke og små nok til at de vil trille inn i snøen uanstrengt, uten å være så intense at de ikke er farlige.

Gummispissbeskyttelse
Gummispissbeskyttelse forlenger levetiden til spissene og beskytter settet når stenger oppbevares i vesken. De er også egnet for bruk på utsatte steder for å redusere effekten på bakken.

Staver ski reservedeler

Stavenes skireservedeler inkluderer grep, stropper og skaft, etc. Du kan kjøpe stavskireservedelene fra Rossignol , Head , Leki Alpino , Swix .

Grep
Grepet er den delen av skistaven du bærer på og er vanligvis laget av myk fleksibel plast. Ulike merker av stangen har distinkte former for grep.

stropper
Stroppen beveger seg rundt hånden og håndleddet mens du bærer stangen. Stroppen gjør at du kan kjøre hardere på staven uten å måtte gripe like hardt i staven og forhindrer også at staven faller ned i bakken.

Skaft
Skaftet er den sentrale lengden på stangen og er vanligvis laget av enten aluminium eller syntetiske materialer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk