Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lasteholdere

Lasteholdere ski

Finn et bredt utvalg av Lasteholdere-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Lasteholdere

Merkevarer av Lasteholdere

Hvordan velge riktig størrelse lasteboks?

Esker og kurver

Livet til et utendørseventyr er fullt av moro. Imidlertid er det ofte ledsaget av klumpete utstyr som noen ganger gjør det vanskelig å reise med. For å gjøre ting enklere, er det et stort utvalg av lastebokser, bokser og kurver, takstativ tilgjengelig på markedet som enkelt kan romme det viktige utstyret ditt på en organisert måte. Lastebokser er viktige fordi de også holder varene trygge mot vann, støv og gjørme.

Biltakstativ

Produsenter kombinerer forskjellige lengder, bredder og høyder på lasttakstativene for å møte ulike krav. Oftest har lastebokser en høyde på 6 fot. Noen er enda lengre. En 6 fot lang lasteboks kan fungere bra for deg hvis du ønsker å bære et par ski og utstyr i standardstørrelse. Men hvis du planlegger å bære lange gjenstander, bør du se etter en større boks.

Skiholder

En bredere lasteboks gir mer lagringsplass og kapasitet. Du vil imidlertid ikke få annen plass på stativenes tverrstenger for oppbevaring av ekstra ting. Så, vurder bredden på esken før du kjøper. I tillegg, jo høyere høyden på skiholderen du får jo flere ting kan du bære. Det er lurt å øke kapasiteten ved å legge til høyere bokser.

Tilbehør

Du vil også kreve å ha viktig tilbehør for å installere og avinstallere lasteboksen fra kjøretøyet ditt, for eksempel markisebraketter, brakettersett, spader, spadebrakett, øyebolter, høytløftende jekkholder, stigerulle, lasteholder og mange flere. Burton , Thule , Dakine , Trespass og Klim produserer forskjellige størrelser og høyder på lastebokser og tilbehør.