up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hva er de beste skinnene for ski?

Skinn fra Fischer

Paret Fischer Skin vil alltid være det enkleste og mest holdbare valget for ski. Fischer skinnet er allerede beskåret til lengden og bredden på skiene, så du trenger ikke å anstrenge deg ekstra for å skaffe dem forberedt for skituren. Fischer Skin vil yte pent på nesten alle typer ski.

Tech Skin fra merket Atomic

Tech Skin fra Atomic har forlenget vært en av de beste på listen over snowboardskall. Dette er en av de mest tilpasningsdyktige, den er festet i en sentral base. De tar godt tak og vil holde følge i mange sesonger. Atomic Tech Skin har lim som treffer en vennlig proporsjon, den griper skien skikkelig, men er ikke så gummiaktig at skinnene er utenkelig å skrelle til side.

Skinn fra Black Diamond

Black Diamond Skin er et veldig mykt og effektivt skiskinn med et bemerkelsesverdig lim som fester seg skikkelig til ski, men som ikke lokker til støv og furutupper like mye som andre skiskinn. Black Diamond Skin er lettere og mer holdbart, så det er et fantastisk alternativ for alle som prioriterer ferdigheter.

K2 Hud

K2 Skin er et av de beste skiskinnene fordi det glir veldig fint, det er behagelig å dekke mye land raskt på disse. Det står at du trenger å ta litt mer skikkelig vedlikehold av K2 huden.

Du kan kjøpe de beste skiskinnene fra Atomic, Rossignol, Black Diamond, Fischer og BCA.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk