up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hva er noen av de beste langrennsstavene?

Salomon skistaver

Salomon skistavene kom opp med et stabilt oppsett med et mye mer utvidet grep, slik at du kan bruke dem i full høyde på sporet opp, og deretter tette dem for utforkjøring. Salomon skistavene er så enkle å bruke, men føles solide i bruk.

Skistaver fra Atomic

Atomic skistavene er den ekte, modifiserbare aluminiumsstangen. De er veldig rimelige, lette i vekt, og ikke minst varige. Atomic skistavene kan endres fra 100 til 150 cm i lengde og har et ekstra hold nede på stanga for bratte bakker.

Rossignol skistaver

Rossignol skistavene er lette i vekt og ganske stabile. De er ikke fleksible. Snarere slår den ned hva en skistav skal være til sin mest raffinerte tilstand. Rossignol skistavene er 15 mm karbonstenger og er lette, men ekstremt holdbare, det polstrede håndtaket er lett å holde uansett hvilke hansker eller votter du har på deg.

Leki alpine skistaver

Leki Alpine skistaver er slitesterke, høykvalitets aluminiumskistaver med avtakbar kurv og stålende. Men oppe ved den gripende enden blir ting komplisert. Leki Alpine skistaver kan lett tilpasses i en rekke slag for å gi en tilpasset passform til hånden din. Du kan kjøpe de beste skistavene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino .

clouse menu Lukk