up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Salomon

Alpint

Alpint

Ski fjellklatring

Ski fjellklatring

Langrenn

Langrenn

Skistøvler

Skistøvler

Snowboard

Snowboard

Blizzard-briller

Blizzard-briller

Avdelinger

Bagger og Sekker

Barneklær

Beskyttelse

Bindinger til Ski

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Ski

Skistøvler

Snowboards

Staver

Vernebriller og Solbriller

Allt( Salomon )

Salomon

Salomon er kjent for sin produksjon av klær og fottøy for ekstreme utendørssporter. Du kan kjøpe Salomon skiutstyr hos Snowinn . Nå er Salomon snøstøvler kjent som et av de beste skimerkene i verden. Salomon er et Frankrike-basert selskap grunnlagt i 1947, som produserer den største mengden utendørs- og vintersportsutstyr. Salomon -merket er basert på sport, fotturer, ski og fjell. Salomon-støvler blir også mer spesialiserte. Salomon-sko for menn og kvinner er av god kvalitet og komfort når du gjør enhver aktivitet relatert til sport, som løping, turgåing og racing på stier. De gir idrettsutøveren den stabiliteten og fastheten han trenger for å prestere godt i idrett.
I tillegg til sko, tilbyr Salomon også et bredt utvalg av skistøvler . Så hvis du ikke lenger ønsker å leie ski eller skiene dine er for gamle til å klare flere sesonger, vil du gjerne kjøpe ditt eget par ski. Du må sørge for at de nye skiene er av beste kvalitet.

Salomon-ski er det perfekte alternativet

Skistøvler er en grunnleggende del når du går på ski. Salomon har fått sitt navn og et godt rykte for å lage ski som har en god passform og presterer bedre ved å ta hensyn til alle former, størrelser og ferdighetsnivåer av ski. Eksperter lager Salomon-ski basert på anbefalingene fra tusenvis av forbrukerne, og tar hensyn til kritiske faktorer som ideelt terreng, nivå og skistil.
Som vi vet at alle er forskjellige og unike på hver sin måte, og ikke alle typer ski passer kanskje for alle. Det er derfor Salomon tilbyr et komplett utvalg av ski slik at alle kan finne det perfekte utstyret for dem. Finn det mest passende tilpassede skialternativet for deg med stor letthet. Sørg for å besøke snowinn for å finne skiene dine og gjøre opplevelsen din mer eventyrlig og gledelig.

Salomon utvalg av snøtilbehør

I tillegg til ski tilbyr Salomon også et bredt utvalg av snowboards . Gli av et stort snødekt fjell med Salomons beste snowboards . De er utmerket designet for å gjøre hver dag på fjellet bedre enn før.Det første snowboardet ble sluppet i 1997, og etter alle disse årene har de holdt fast på sin plass i markedet med respekt. Det er nå uten tvil et av de beste merkene som lager ski og snowboard av høy kvalitet. Salomon tilbyr også snowboardstøvler og hydreringsvester for å komplettere utvalget av snølektilbehør. Med dette utmerkede førsteklasses snøaktivitetsutstyret kan du gli bekymringsløst ned de snødekte åsene og nyte din dyrebare tid til det fulle.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk