up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Scott Touring Skistøvler Cosmos Tour

Scott Touring Skistøvler Cosmos Tour

plus
Scott

Scott Touring Skistøvler Cosmos TourSPAR PENGER VED Å KONFIGURERE PAKKEN DIN

Produktbeskrivelse Scott Touring Skistøvler Cosmos Tour

Den nye SCOTT Cosmos Tour er den nye generasjonen av den ikoniske Cosmos III. En perfekt blanding av lett vekt, gangbarhet og komfort for de krevende forholdene på høye skiturer. Den nye Cabrio Hybrid -konstruksjonen sørger for enkel mobilitet i mansjetten for klatring og gir skiløperen solid støtte under svinger. Rear Hook Walk System er enkelt, sterkt og pålitelig, og gir kraftig energioverføring for ski med et stort utvalg av gåmobilitet. Støvelen er laget av et Grilamid® -materiale og har en flexindeks på 120 AT.


Funksjoner:

POWERLITE 2.0 Grilamid
To deler tunge for mobilitet
BOA® Fit System fôr
Full lengde Vibram® bi tetthet gummi
Dynafit teknologiske innlegg
Dobbel handlingstunge
Bakre krok ski/gå -mekanisme
Justerbar fremoverlent
Full lengde Vibram® bi tetthet gummi
Lås fanger
Thermo og Memo fit fôrskum


Spesifikasjoner:

Sammensetning:
POWERLITE 2.0
Grilamid®
Cabrio Hybrid konstruksjon
Dobbel handlingstunge
Fleksindeks: 120
Siste bredde: 103,5 mm
Fremover slank: Justerbar 12 ° eller 14 °
Mansjettrotasjon: 60 °
Foring: Pwr Lite High
Lukking: 3 Ergal® Micro justerbare spenner + kabellukning + dynamisk kraftstropp

System:
Iso 9523 Touring (Uni)
Dynafit® Certified Tech Inserts
Ca. Vekt: 1390g


Teknologi:

Dobbel handlingstunge:
Den nyutviklede Dual Action Tongue gir et enkelt steg inn og ut av bagasjerommet. På grunn av tungenes fleksibilitet følger den bevegelsen i gåmodus og er fullstendig knyttet til mansjetten når du går på ski, noe som resulterer i en mer progressiv fleks.

Full lengde Vibram Bi tetthet gummi:
Full lengde Vibram bi tetthet gummi under vristområdet gir maksimalt grep når du kryper over terreng som ikke er snø. Bidensitetssammensetningen har fastere svart gummi rundt sålens omkrets for å gi holdbarhet og overlegen kantkraft i trinn i bindinger. Mykere rød gummi i sålen i midten gir maksimalt grep for kryptering.

Powerlite 2.0:
POWERLITE 2.0 -skall ble utviklet rundt foten for en "tilpasset støvelmonterer" som passet rett ut av esken. Formene deres er formet for å gi mer plass til den første metatarsal, “sjette tå”, navikulære bein og asymmetriske malleoli som matcher kroppens naturlige asymmetri, og for å gi en dyp, støttende hælkopp med plass til vanlige hælsporer. Tåbredde og høyde er økt for en enda mer behagelig passform.

Cabrio / Hybridkonstruksjon:
Den nyutviklede Cabrio/Hybrid -konstruksjonen er en revolusjonerende støveldesign som tar de beste egenskapene fra en klassisk cabrio -designstøvel og en klassisk overlapp skistøvel. Resultatet er et design med et lavere skall og et svingpunkt som muliggjør rask og kraftig kant -til -kant -bevegelse når du går på ski og smidige flexegenskaper mens du bestiger fjellet. Cabrio/Hybrid -konstruksjonen er viktig for en effektiv og allsidig skistil.

Justerbar Forward Lean:
Den nye Adjustable Forward Lean -teknologien er et skritt fremover i allsidighet og fleksibilitet på fjellet. Å bytte hælvandringsklipset på baksiden av skistøvlene resulterer i en økt fremoverbøyning på opptil 15 °.Alle ski produktene i kategorien Skigåing har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos snowinn kan du finne en full katalog over Skistøvler produkter fra Scott. Prisene på Scott Touring Skistøvler Cosmos Tour er 449.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Scott Touring Skistøvler Cosmos Tour

Flex index
115-130
Bredde
101-105 mm
Ferdighetsnivå
Erfaren-avansert
Farge
Gul
Hvit
Skjønn
Mann
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Skigåing

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up