up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Skistøvler

Tilbehør og Reservedeler

()
load

Hva er noen riktige deler til skistøvler?

Trekk til skisko

Skistøveltrekk gjør at du kan tråkke trygt og praktisk med skistøvlene. Deres spisse form på enden gjør fotens bevegelse mer håndterlig, og deres asymmetriske stegjernstrategi gjør trekking på snø trygg. Skistøvlenes trekkraft gir deg et fullstendig grep på det våte og glatte underlaget og under din skitur.

Inner for skistøvler

Skistøvelforet er den delen av skistøvelen de fleste savner, men er uten tvil den viktigste delen av støvelen. Hensikten er å holde foten i det tøffe plastbelegget. Skistøvelforet legger til ubevegelighet og lindrer hot spots på skistøvlene.

Støvler som demper gelminne

Støvlenes dempende gelminne er vanligvis konstruert av lettvektsmateriale blandet med et mykt gellag for å buffere føttene. Støvlenes demping gel minne er en passende erstatning for stive innleggssåler som er smertefulle å ha på.

Støvler myk pløs

Boots myke tunge er en støttende glatt tunge som fungerer veldig bra for både fotturer og ski. Selv om du kan holde den inne for å reise deg opp, kan den også frigjøres med støvlenes myke tungesystem , som forlater deg uten nakke, mer betydelige bevegelser og mer plass til å puste. Du kan kjøpe disse tungene fra Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond , Fischer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk