up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge snowboardskinn?

Det riktige paret med snowboardskinn kan legge til nytelse til eventyret ditt i baklandet. Snowboardskinnene gir dekning som sikrer bedre grep for å hjelpe deg med å holde deg på de isete skinnsporene med mer stabilitet. Det er mange forskjellige størrelser og design av snowboardskinn som er tilgjengelige på markedet, noe som gjør det litt forvirrende å kjøpe det rette. For eksempel er snowboardskall kategorisert etter lengde, bredde og forhåndsklippede. I gamle dager var snowboardskinn vanligvis laget av dyreski. Men de siste årene er skinn laget av syntetiske materialer som nylon og mohair. Materialet til snowboardskinn spiller en betydelig rolle for glid, trekkraft, holdbarhet og ytelse. Burton , og Black Diamond tilbyr det beste utvalget av skins.

Snowboard hudlengde

Lengden på snowboardskinnene måles som lengden på splitbrettet ditt. Det finnes flere forskjellige lengder av skinn med forhåndsinstallerte halefestesystemer som lar deg finjustere passformen til lengden på brettet. Noen skinn selges i ensartede lengder, og du må trimme deg selv i henhold til lengden på brettet ditt ved hjelp av verktøyet. Disse skinnene kan inkludere et halefestesystem som du kan installere etter trimming av skinnene.

Bredde på snowboardskinnene

Stort sett tilbys skinnene i en enkelt bredde, slik at du enkelt kan trimme dem for å passe til formen på brettet ditt. Hvis du finner forskjellige bredder på skinn, velg bredere skinn, da de gir bedre trekkraft og dekker mer av din delte brettbase.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk