up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Swix Håndtak C&G

plus
Swix

Swix Håndtak C&G

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Swix Håndtak C&G

Håndtak med Swix Just Click System. Bare klikk stroppen inn i håndtaket og du er klar til å gå. Trykk på knappen på toppen av håndtaket for å løsne stroppen. Naturkork i gripesonen gjør den behagelig og varm. Passer til alle 16 mm runde rør.


Funksjoner:

- Skistangstropp
- For Xc Poles
- Reservedel for staver
- Swix Just Click Strap System
- Naturkork
- Passer til alle 16 mm runde rør.
- For rekreasjonsbruk. Stavgang og langrenn
- For mosjonister
- Bare klikk på Håndtak


Spesifikasjoner:

- Nettovekt (Kg): 0,06


Ønsker og kjøpe Swix Håndtak C&G? Ingen videre søking er nødvendig! snowinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Tilbehør og reservedeler modeller. Oppdag våre nye Staver kampanjer på snowinn. Laget av Swix, kommer dette Tilbehør og reservedeler produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Swix Håndtak C&G

Farge
Beige

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up