up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Swix

Allt ( Swix )

Om Swix

Swix er et norsk selskap som lager skivevoks og annet ski-relatert utstyr. Selskapet ble etablert i 1946. I dag er Swix en ledende produsent av skivevoks og annet skitilbehør, og produktene brukes av både profesjonelle og amatørskiere over hele verden. Swix lager et bredt utvalg av skivevoksprodukter som er utformet for å optimalisere skienes ytelse i ulike snøforhold. Bedriften produserer også ski-staver, hansker, luer og annet tilbehør. Swix er opptatt av bærekraft og miljøansvar, og selskapet har implementert flere tiltak for å redusere sin miljøpåvirkning. For eksempel bruker Swix miljøvennlige emballasjematerialer og har implementert energieffektive produksjonsprosesser for å redusere sitt karbonavtrykk. I tillegg til fokuset på bærekraft, er Swix også opptatt av innovasjon og produktutvikling. Selskapet har et dedikert forsknings- og utviklingsteam som jobber med å forbedre ytelsen til produktene og samarbeider med profesjonelle skiere for å utvikle nye og innovative produkter som møter behovene til skiere på alle nivåer.

Swix er det beste valget

Swix-hansker kommer i ulike stiler og design, med funksjoner som vanntette og pustende membraner, isolasjon og slitesterke yttermaterialer. Swix-hansker er et godt valg for å hjelpe deg med å holde hendene varme, tørre og behagelige. Swix-luer kommer i ulike stiler, inkludert klassiske strikkeluer, fleecefôret hodebånd og enda mer tekniske alternativer som balaklavaer og halser. Swix-luer er et utmerket valg. De tilbyr kombinasjonen av funksjonalitet og stil som Swix er kjent for, noe som hjelper deg å holde deg komfortabel og se bra ut i kaldt vær. Swix-jakker er designet for å holde deg komfortabel og beskyttet i ulike vinterforhold, fra solfylte og milde til kalde og snøfylte. Enten du tar bakker eller utforsker det store uteområdet, kan en Swix-jakke hjelpe deg med å holde deg varm, tørr og komfortabel. Swix-bukser er designet for å være både slitesterke og funksjonelle, med funksjoner som vanntette og pustende membraner og isolasjon. Mange Swix-bukser har også tekniske funksjoner som justerbare liv, ventilasjonsglidelåser og lommer for oppbevaring. Swix-ski-staver er designet for å gi utmerket ytelse og holdbarhet, med funksjoner som lette materialer, ergonomiske grep og justerbare stropper. Swix produserer et bredt utvalg av klær som egner seg for vintersport og friluftsliv. Swix-klær er designet for å være funksjonelle og stilige, og bruker høykvalitetsmaterialer og konstruksjon for å holde deg varm og tørr selv i de mest ekstreme vinterforholdene. Swix produserer også et utvalg av ski-vesker som er designet for å beskytte og transportere skiene dine og annet utstyr. Swix-ski-vesker er laget av slitesterke materialer som nylon og polyester for å tåle slitasjen av reise- og lagringsbelastninger.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk