up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tsl outdoor Pads Kit Crossover

plus
Tsl outdoor

Tsl Outdoor Pads Kit Crossover

Produktbeskrivelse Tsl outdoor Pads Kit Crossover

De tre viktigste fordelene med denne modellen er dens grep, lydløs kontakt og respekt for stier og kystlinjer. Gjennom hele turen din vil den tilpasse seg de forskjellige terrengene du møter, og sørge for ekstraordinært grep og støtte. Hver av de 8 krampene bøyes når de slår bakken, slik at du holder fast, griper og klemmer bakken så tett som mulig.

I tillegg Tsl outdoor i Pads Kit Crossover kategorien Staver fra din nett ski butikk kan du finne andre produkter relatert med Tilbehør og reservedeler. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Tsl outdoor hos snowinn vil du finne et stort variasjon av ski produkter som også kan interessere deg. Tsl outdoor er fokusert på innovasjon og forbedre ski opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Tsl outdoor Pads Kit Crossover

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up