up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tsl outdoor Pads Kit Swing 85

plus
Tsl outdoor

Tsl Outdoor Pads Kit Swing 85

Produktbeskrivelse Tsl outdoor Pads Kit Swing 85

Denne kurvpakken med 85 mm diameter er ideell både for snesko stier og for turer om sommeren. Passer bare pinner som har Swing teknologi.

Elsker du ski? Få din Tsl outdoor Pads Kit Swing 85 og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Tsl outdoor gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Staver for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive ski modellene mulig har de fleste av våre Tilbehør og reservedeler artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Tsl outdoor Pads Kit Swing 85

Farge
Svart
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up