up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Vernebriller Og Solbriller ski

Vernebriller Og Solbriller ski

Finn et bredt utvalg av Vernebriller Og Solbriller-produkter. Oppdag de beste tilbudene for ski-utstyret ditt hos snowinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Vernebriller Og Solbriller

Merkevarer av Vernebriller Og Solbriller

Tips for å velge briller for ski og snowboard

Tilbehør og reservedeler

Tilbehør og reservedeler er en viktig del av ski og snowboardutstyr. Tilbehøret og reservedelene inkluderer skibremser, snøstøvelinnleggssåler, kroker, kantingnagler, ankelbelegg og mange andre deler. Skibremser brukes til å kontrollere skiene dine etter avgang slik at du raskt kan stabilisere dem. Støvlettinnleggssåler er deler av stoffet som legges i støvlene dine for ekstra bekvemmelighet, varme og en mer passende passform. De skrånende naglene lar skiløperen justere støvelgeometrien til en distinkt benstruktur. Ankelputer er plassert under hælene i støvlene for å lette komforten under skikjøring. Reservedelene brukes til å erstatte de skadede delene av skiutstyret ditt.

Ski briller

Skibriller er en viktig del av skisettet. De beskytter øynene dine mot elementene, som snø, bris og skadelige UV stråler, samtidig som de forbedrer synet ditt slik at du får et glimt av klippen så godt som mulig. Skibriller er avgjørende for ski eller snowboardturer fordi disse brillene hjelper til med å dekke øynene dine fra snøen og skaden. Disse sportene avslører øynene dine for forlengede spenn med ekstrem vind og strålende sollys. I motsetning til solbriller beskytter skibriller øynene dine mot den kalde vinden, og mange skibriller kommer med linser som stopper UV lys. Du kan kjøpe de beste skibrillene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , og Superdry .

Solbriller

Solbriller er utmerket for sport. Solbrillene egner seg om vinteren og sommeren når skidagene spores opp av tiden rundt elver og bekker. Med solbrillene med 590 polariserte glasslinser er den synlige gjennomsiktigheten bemerkelsesverdig, noe som gjør dem fantastiske for ski, fiske og snowboard. Skyggefulle linser, som grå, svakt brune eller svarte, er best egnet for solrike, lyse situasjoner. Den rosa, oransje eller blå linsen er montert for dager hvor det er utilstrekkelig sikt. Gule solbriller er utrolig nyttige for dybdesyn, noe som gjør forskjellige bakker mer behagelige å bestemme. Solbriller er en av de avgjørende komponentene for ski og snowboard.

clouse menu Lukk