up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilka är de bästa alpina skidhjälmarna?

Salomon visirhjälm

Salomon visirhjälm presenterar en säkerhetsupplösning i ett stycke. Integrerade, effektivt separerbara och utbytbara visir ger det skräpfria och fullt passande huvud och ögonskyddet direkt ur lådan. Salomon visirhjälm kommer i en mängd olika storlekar och färger. Denna hjälm är mycket hållbar och låg i kostnad.

Hjälmen från Head Radar

En Head Radar Helmet innehåller fördelarna med att bära skyddsglasögon. Bekvämlighet garanteras, inte bara för bärare av föreskrivna speglar. Dessutom ger Head Radar Helmet fria siktområden och ger samtidigt säkerhet mot bris och regn. Radarn med dubbla linser är skapad som en standardglasögon, linsen kan bytas ut inom några sekunder genom att bara använda de integrerade fästelementen.

POC Fornix hjälm

POC Fornix hjälmen är bekväm och välventilerad. Denna hjälm har en aramidväv och sätter den ihop med skumfodret; det har varit möjligt att skapa en viktlös hjälm med förfinad strukturell motståndskraft och en ökad nivå av kollisionssäkerhet. POC Fornix hjälmen finns i ett stort utbud i olika butiker.

Salomon Grom hjälm

Salomon Grom hjälmen är skapad för människor som vågar sig på snedställen. In mold strukturen håller vikten på en lägre nivå för fullständig bekvämlighet, och EPS skumfodret ger kollisionsabsorption i risken för ett missöde. Ventilationsventilerna på Salomon Grom Helmet ger tillräckligt luftflöde och fodret är avtagbart och tvättbart.

Hjälm från Atomic Visor

Atomic Visor Helmet kommer med ett HD objektiv som ger klarhet. Elastiska visirarrangemang av Atomic Visir Helmet föreslår också att du också kan erbjuda dig själv 9 mm mer utrymme för glasögon utan några hinder för synfält eller visirområde. Du kan köpa de bästa skidhjälmarna från Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Superdry .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga