up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Ski

Alpint

()

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

load

Vilka är de bästa alpina skidorna?

Alpina skidor från Atomic

Atomic Alpine Skis är välkända, speciellt bland proffs. Atomic Alpine skidan är ett idealiskt alternativ för proffs och nybörjare, uppskattar en rimlig kostnad och anpassningsbart, lättkontrollerat format. Atomic Alpine Skis är lätta i vikt och tillräckligt anpassningsbara skidor för att hjälpa nybörjare att utvecklas till mer medelmåttiga skidåkare. Denna skida är mycket slitstark och finns i många färger.

Salomon alpina skidor

Salomon Alpine Skis är ett pålitligt allroundalternativ för skidåkare. Även om de anses vara en av de bästa skidorna. Salomon Alpine Skis är särskilt lätta och lyhörda i nästan alla väderförhållanden på grund av sin träkropp. De är lätta att böja på grund av sin flexibla konstruktion. Konstruktionen är anpassningsbar, för mer utvecklade skidåkare och är rimlig i pris.

Rossignol alpina skidor

Rossignol Alpine Skis är mångsidiga skidor för alpin skidåkning. Strukturen fungerar för ett brett utbud av skidåkare, från medel till raffinerad. Den smalaste designen hos Rossignol Alpine Skis är den mest tilltalande eftersom den betonar allt som denna linje är kompetent till. Den lätta strukturen fungerar utmärkt både på och utanför spår och är idealisk för bekväm svängning och hantering.

Head alpina skidor

Head Alpine Skis är de djupa bitarna av skidor. De levererar en anpassningsbar, väl avrundad struktur som fungerar i nästan alla typer av snö. Med en 105 mm mittsektion skryter strukturen med mjuka ränder och en stel, huvudsakligen platt bakdel som är bäst för mer raffinerade och begåvade skidåkare. Den enorma träkroppen på Head Alpine Skis hjälper till att eliminera skakningar och spetsfladder för en smidigare, mer stabil åktur. Du kan köpa de bästa alpina skidorna från Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

clouse menu Stänga