up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vad är alpina skidstavar?

Skidstavar

Skidstavar är de pinnar som används av skidåkare för balans och rörelse. Moderna skidstavar är oftast gjorda av aluminium och syntetiska material, även om material som trä fortfarande används. Skidstavar används i alpin skidåkning, längdskidåkning och skidåkning. Skidstavar är en viktig del av satsen och ska fungera som en tredje anslutningspunkt med marken i varje kurva. Du kan köpa skidstavar från Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Burton .

Leki skidstavar

Lekis skidstavar är ett varaktigt val för skidåkare. Den avgränsade höjden och kolstrukturen tyder på att de är resistenta. Det ergonomiska greppet hos Leki skidstavar är lätt att ta tag i med både handskar och vantar, och de mer diminutiva korgarna kommer inte att vridas upp på resan eller i träden. Så småningom har det vadderade bågen urladdningsanordningar, så att om de grips upp i något, behöver du inte göra kraft.

Alpina skidstavar

De alpina skidstavarna har ett grepp med ett utökat skumområde för att leverera många handroller, och längden på alpina skidstavar sträcker sig från 100 till 120 cm, med en puderkorg och flexibel gripare. Men den autentiska egenskapen hos de alpina skidstavarna ligger i handtaget. Dessa stavar skär ner på skidbelastningen och gör det också bekvämare att skumma dina stigare utan att behöva svänga ner.

clouse menu Stänga