up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

load

Vilka är några av de bästa skidpjäxorna för utförsåkning?

Alpina skidskor

Alpina pjäxor har tillverkats för att ge tillräcklig hantering och utförande för alpin skidåkning. De har en fast ryggrad på baksidan av pjäxan, så skidåkning och vandring kommer inte att vara utmanande eftersom det naturligtvis sätter dig i skidläge. De alpina pjäxorna fungerar med vilken DIN bindning som helst. Alpina pjäxor ger din stabilitet och enkel skidåkning även på utmanande spår.

Salomon alpina skidskor

Salomon alpina skidskor kommer med en samling anpassade egenskaper. Konceptet bakom dessa stövlar är att få en premium, låst känsla runt ankeln, fodret och överdraget med en något flexibel framfot. Salomon Alpine Ski Boots åstadkommer detta med den senaste 3Force linern, som använder en modifierbar svart stift för att täta i utrymmet nära ankeln.

Head alpina skidskor

Head Alpine Ski Boots är uppringda mot omfattande lätthet. Dess format strävar efter medelstora och avancerade skidåkare som letar efter en tilltalande fräsch outta the box montering, som önskar extra bekvämlighet och utrymme som en preferens. Fodret och värmekontrollöverdraget på Head Alpine Ski Boots kan hjälpa till att hantera passformen, och den extra milda tidigare och mer lugnande flexen kommer att effektivt anpassa ett brett sortiment av skidåkare.

Atomic alpina skidskor

De alpina skidskorna från Atomic har högkvalitativ sulstabilitet och ett styvt, kompatibelt skal. Skalet anpassar alla justeringar du har kommit att önska från en high end korkstövel och dess 3D foder av Alpine Ski Boots från Atomic använder Liquid Fit, en gelliknande substans som infiltreras i fodret för att fylla mellanrum mellan fotleden och häl. Du kan köpa de bästa pjäxorna från Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer .

clouse menu Stänga